Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Zangliefhebbers voor ‘De Kuusseloeiers’ gezocht

19 november 2018

De Carnavalsmis-commissie van CV de Kuussegatters heeft het plan opgevat een gelegenheidskoor op te richten als ondersteuning van de traditionele mis die op zondag 3 maart 2019 om 10.00 uur in de Sint Lambertuskerk te Veghel plaatsvindt.

Dit jaar is er voor 30e keer voorafgaand aan de grote optocht in Veghel een Carnavalsmis. In de voorgaande edities hebben diverse orkesten deze vieringen muzikaal begeleid: de laatste jaren doet muziekvereniging Frisselstein dit.

De commissie – bestaande uit Karin Kuijpers, Bart Lammers en Marc Tooten – wil dit jaar een gelegenheidskoor oprichten: ‘Zo willen we graag nog meer mensen op een actieve manier bij deze Carnavalsmis te betrekken. Het koor krijgt de naam ‘De Kuusseloeiers’ en het ondersteunt de mis samen met het orkest en eventuele solozangers en -zangeressen. De repetitor voor de aankomende repetities is Katja Brooijmans uit Dinther. Nu zijn we op zoek naar zangers en zangeressen die graag in dit koor willen meezingen.’

Wat wordt er van de deelnemers verwacht?

Heb je interesse om dit jaar deel te nemen aan ‘De Kuusseloeiers’? ‘Haawt oe eige dan nie in’ en meld je aan via miscommissie@kuussegatters.nl.
Aanmelden kan tot half december, dan gaan de voorbereidingen van start en worden de repetities gepland.

MM_orkest carnavalsmis 2018_1_600x399

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier