Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Winnaars ludieke actie Jeugdhofzitting bekend / Kaartverkoop van start

6 december 2018

Met je klas gratis naar de Jeugdhofzitting
Afgelopen weken konden alle basisschool klassen uit Veghel een foto of video insturen om gratis kaarten te winnen voor de Jeugdhofzitting op 12 januari 2019. Alle inzendingen werden beoordeeld op originaliteit én of ze aansloten bij het thema ‘Naar de Maan’. Het was erg moeilijk om een keuze te maken. Na lang beraad is besloten om twee inzendingen tot winnaars uit te roepen. Deze twee klassen hadden zoveel enthousiasme, energie, knutselwerk en stralende gezichten op hun foto of video!

Winnaars
5 december is de Jeugdcommissie langsgegaan bij de twee scholen. De leerkrachten konden het nauwelijks geloven, maar de kinderen wisten bij het zien van de blauwe jassen al genoeg. Groep 7 van ’t Heibosch én groep 7/8 van de Tuimelaar zijn beide op 12 januari aanwezig in de Koekbouw op speciaal voor hun gereserveerde plekken.

 Groep 7 van ’t Heibosch
MM_foto winnaars JHZ 2019-t heibosch_600x450

Groep 7/8 van de Tuimelaar
MM_foto winnaars JHZ 2019-de tuimelaar_600x363

Kaartverkoop van start
Voor de klassen, die helaas niet hebben gewonnen en voor alle andere Kuussen en Kuussinnen is de kaartverkoop begonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Knuvers Schoenen, Intertoys en het UITpunt en kosten 5 euro. Jeugdleden van CV de Kuussegatters kunnen daar hun gratis kaart ophalen op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

Jeugdhofzitting 2019
De Jeugdhofzitting in de Koekbouw is een show waarbij CV de Kuussegatters het carnavalsseizoen voor de jeugd officieel opent. Naast de carnavaleske onthullingen en optredens zijn er veel verschillende scholen en verenigingen, die hier een leuk optreden laten zien. De zaal gaat open om 13.00 uur en om 13:30 uur start de show.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier