Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Hofzittingen: ‘We zijn er klaar voor!’

18 november 2015

Donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 november vinden in de Koekbouw aan de Noordkade de Hofzittingen van CV de Kuussegatters plaats. Drie avonden, die weer veel plezier beloven. We lichten we een tipje van de sluier op over de programmering van de avonden. Er zijn nog enkele kaarten te koop, dus mis het niet!

‘Anders dan voorgaande jaren!’
Ook dit jaar weer drie Hofzittingen in de Koekbouw aan de Noordkade. Maar dit jaar écht anders dan voorgaande jaren. Geert Kerkhof is als voorzitter van de Hofzitingscommissie al maanden bezig met de organisatie en de programmering. Hij weet dat de spanning achter de schermen in de laatste weken oploopt en dat veel muzikanten en artiesten druk bezig zijn met repeteren om straks voor het Veghels publiek te mogen optreden: ‘We zitten dit jaar vol met verassingen! Zo hebben we bijvoorbeeld de zaalindeling veranderd. De toeschouwers zullen bij binnenkomst meteen merken dat het grote podium op een andere plek is komen te staan: daar is de Technische Commissie druk mee geweest.

MM_hofzitting impressie 1_2014_600x400

Spannende invulling
En ook de invulling van het programma is veelbelovend. We gaan van start met een spectaculaire muzikale openingsact. De Big Bandits onder leiding van Marc van Kessel hebben vorig jaar al laten zien dat zij muzikaal hun ‘mannetje’ staan en pakken meteen geweldig uit. Op vrijdag en zaterdag treden de winnaars van het Loeiersfestijn op. Ook zijn er knallende meezingacts waar de Toppers jaloers op kunnen zijn.
Natuurlijk zijn ook de jaarlijkse onthullingen spannend. Die komen weliswaar ieder jaar terug, maar je vraagt je toch af of ook deze keer de mensen kent, die met een leuke act worden onthuld. Donderdag is namelijk de onthulling van het nieuwe Boerenbruidspaar voor het komende seizoen, vrijdag natuurlijk de bekendmaking van de nieuwe Prins, die Prins Peer d’n Zesde opvolgt, en op zaterdag is de bekendmaking van de Verdienstelijk Veghelaar. Op zaterdag geven we speciale aandacht voor oud-voorzitters. Hoe? Dat verklap ik nog niet! Dit keer hebben we nieuw Veghels cabarettalent bereid gevonden om op te treden: een première dus. En is het begin spetterend, ik kan je voorspellen dat we ook ‘Een Het-Dak-Gaat-Eraf Slotact’ hebben!’

Nieuw: Nao-Fist in de Afzakkerij
Het feest in de zaal gaat ná de Hofzittingen gewoon door in de Afzakkerij. Het Noa-Fist is de bonus voor de mensen die nog door willen gaan tot in de kleine uurtjes. Ook daar staat nog een speciaal optreden gepland!’

Nog kaarten voor de donderdag en vrijdag
Dat je dit eigenlijk niet mag missen is wel duidelijk. Zaterdagavond is uitverkocht. Wil je nog kaarten kopen voor de donderdag of de vrijdag, neem dan contact op met Yvonne Wierenga T. 0413 – 310 117. Kaarten voor donderdag 19 november kosten € 12,50 en voor vrijdag 20 € 17,50. ‘65+-Veghelaren’ kunnen voor € 5 per persoon de Hofzitting op donderdag 19 november bezoeken. Leden van CV de Kuussegatters kunnen ook met dezelfde korting kaarten kopen voor de donder­dag; andere avonden gelden voor hen de normale prijzen.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier