Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt: we zijn er klaar voor!

14 juni 2017

Bijna is het zover: zondag 18 juni 2017 vindt de jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats in het Centrum van Veghel. Alle marktkooplui zijn thuis al hun spullen aan het verzamelen. Inmiddels zijn ook de kavels voor de veiling bekend: veel leuke items bij waarop geboden kan worden. En de weersverwachtingen zijn gunstig! Alle ingrediënten dus voor een mooi dagje uit!

Marktkramen & entertainment
Naast alle kramen met ‘tweedehands spullen voor een prikkie’ kunnen bezoekers genieten van live-entertainment op de driehoek op de Markt. Voor kinderen zijn er activiteiten zoals: ponyrijden, een luchtkussen, schminken en een roofvogelshow. Zo biedt de Markt met al zijn gezellige terrasjes voor de bezoekers alle ingrediënten voor een gezellig (vader)dagje uit! De Vlooienmarkt is vanaf 9.00 uur geopend. Entree: € 3 p.p.. Kinderen tot 12 jaar: gratis.

Dienstenveiling
De kavels van de dienstenveiling  van de Veghel Vaderdag Vlooienmarkt zijn bekend. Hieronder kun je zien welke kavels ‘onder de hamer’ komen. Stuk voor stuk schitterende items, waar iedereen op kan bieden: van BBQ-pakketten, VIP-kaarten, verzorgde-avondjes-uit tot een gesigneerd shirt van Dirk Kuijt én een item van Max Verstappen. Er vinden twee veilingrondes plaats: de eerste rond 14.30 uur en de tweede rond 16.00 uur. Met dank aan de Veghelse ondernemers die deze kavels beschikbaar hebben gesteld!

VVV2017_overzicht kavels_10062017_600x847

flyer VVV2017_10052017_DEF_600x848

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier