Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Voel je een echte marktkoopman of –vrouw!

26 mei 2016

Zondag 19 juni 2016 vindt de jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats op de Markt in het Centrum van Veghel. De kraamverhuur is lekker van start gegaan, maar er zijn nog kramen te huur. Dit is dé kans voor jou om als een ‘marktkoopman of -vrouw’ je tweedehands spullen van de hand te doen. Bij het UITpunt liggen de inschrijfkaarten voor je klaar.

Veghel Vaderdag VlooienMARKT
Deze keer schrijven we MARKT met hoofdletters, want dat is dit jaar de nieuwe plek voor de traditionele Veghel Vaderdag Vlooienmarkt. Ook dit jaar verwachten we veel bezoekers, die komen snuffelen, op zoek zijn naar koopjes óf hun verzameling compleet willen maken.
Als kraamhouder is het geweldig om op de Markt te staan. Je laadt je overbodige spullen in – dat ruimt thuis lekker op – en dan kan het feestje beginnen. Midden in het Centrum van Veghel breng je je spullen aan de man óf vrouw. Omdat er gezellig wordt gehandeld, voel je je die dag een echte marktkoopman!
Alle bezoekers én de marktkooplui kunnen genieten van live-entertainment en de traditionele dienstenveiling. De Markt is immers ook dé plek van terrasjes en een hapje & drankje. Dus alle ingrediënten voor een gezellig (vader)dagje uit zijn aanwezig!

Nog kramen beschikbaar
De kraamverhuur loopt lekker, maar nog niet alle kramen zijn verhuurd. Wordt het tijd om je zolder, schuur of garage op te ruimen en de overtollige spullen aan te bieden aan een groot publiek? Schrijf je dan snel in, want ook dit jaar hanteren we weer de regel ‘vol = vol’!
De inschrijfkaarten en kraamverhuurvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij het UITpunt (Markt 1 Veghel). Huurprijs van een kraam normaal in een rij: €22,50. Huurprijs van een kraam op een hoek: €27,50.

VVV2016_komborden 2016__600x103

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier