Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Verzin het jubileummotto voor Kuussegat

14 juli 2022

Carnavalsvereniging de Kuussegatters viert 55-jarig jubileum

Carnavalsvereniging de Kuussegatters bestaat volgend seizoen 55 jaar en is op zoek naar een passend jubileummotto. Veghelaren worden opgeroepen om suggesties in te zenden.

Heb jij een rood-wit hart? Ben je creatief met taal en heb je een origineel motto voor het volgende carnavalsseizoen in Kuussegat? Dan is dit jouw moment! Er wordt traditiegetrouw ieder jaar een nieuw motto bedacht. Vaak gebeurt dat door het bestuur, maar in het kader van het 55-jarig jubileum worden Kuussen en Kuussinnen nadrukkelijk opgeroepen om mee te denken.

Motto verbindt
Het carnavalsmotto verbindt de Kuussen en Kuussinnen. Van de deelnemers aan de Grote Optocht tot die aan het Loeiersfestijn en van de samenstellers van de carnavalsmis tot de tekst van het lijflied van de Prins. Het motto inspireert Kuussen en Kuussinnen ieder jaar weer. Laat je gaan. Zet je favoriete carnavalsplaat op, hang je rode Kuusse-sjaal om je nek en laat die creativiteit de vrije loop!

Waar moet het motto aan voldoen?

Stuur vandaag nog jouw suggestie in voor het nieuwe motto via secretariaat@kuussegatters.nl
Voor degene wiens motto wordt uitgekozen liggen twee VIP-kaarten voor de Hofzitting klaar, een Kuussegats cadeaupakket en uiteraard ben je de speciale gast tijdens de onthulling van het jubileummotto.

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier