Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Veiligheid tijdens Kuussen geve gas!

31 augustus 2021

Veiligheid tijdens Kuussen geve gas!

Kuussen geve gas is een evenement van de carnavalsvereniging de Kuussegatters. En is de officiële start van het carnavalsseizoen 2021/2022. Kuussen geve gas wordt coronaproof en volgens de richtlijnen van het RIVM georganiseerd. Veiligheid van onze bezoekers staat voorop. Daarnaast willen we een zo toegankelijk en vriendelijk mogelijk evenement organiseren. Er zijn in het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 september twee verschillende activiteiten te bezoeken.

Tijdens Heel Veghel Zingt Mee (HVZM) op zaterdag 11 september, laat je bij de entree de QR-code van je test- en/of vaccinatiebewijs zien. Alleen dan krijg je toegang tot het evenement. Heel Veghel Zingt Mee is een uitverkocht evenement en ook aan de deur worden geen kaarten meer verkocht. Omdat HVZM is een testen voor toegang evenement. Wat betekent dat? De 1,5 meter regel en placering hoeft in het evenementengebied niet hoeft te worden gehanteerd.

Zondag 12 september is er een Kuussemert en de bekende Kuussegat veiling. Deze zullen beide plaatsvinden op de Markt in Veghel. Dit is een zogenoemd ‘doorstroomevenement’. Dat wil zeggen dat dit evenement georganiseerd wordt zonder coronatoegangsbewijzen, maar met in acht neming van de 1,5 meter regel en beperkte capaciteit op alle locaties. Tijdens de Kuussegat veiling zijn er toegewezen vaste zitplaatsen op de horeca terrassen. Let wel, vol is ook echt vol. Toegang voor beide evenementen op zondag 12 september is gratis.

Huisregels Kuussen Geve Gas:

Heel Veghel Zingt Mee, de Kuussemert en Kuussegat veiling.
Belangrijk voor jouw bezoek en die van anderen is dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. Heb je klachten, blijf dan thuis. Wij vragen je om onderstaande maatregelen aandachtig door te lezen. Houd rekening met elkaar.

Huisregels:

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van de RIVM. Mochten er nieuwe maatregelen van kracht worden, dan houden we ons daar natuurlijk aan en zullen we je daarover informeren.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier