Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Veghels Zomercarnaval - 9 juli 2016

25 juni 2016

Blaaskapel Dè Wel Jaaó viert dit jaar haar jubileum. Al 25 jaar is zij Hard en Zuiver hoorbaar in het Veghels carnavalsgedruis. Misschien niet allemaal even netjes “in de pas”, maar zeker wel met veel plezier en gezelligheid!

Dit wordt groots gevierd met een heus Veghels Zomercarnaval. Het evenement is op zaterdag 9 Juli 2016 in de Molenstraat in Veghel.
Dit feest wordt in samenwerking met alle horeca uit de Molenstraat georganiseerd.
De Molenstraat wordt afgesloten, er komen 2 podia, biertaps en eetkraampjes. Ook zijn er diverse optredens van samba bands met danseressen, brass bands, blaaskapellen en het legendarische Dè Wel Jaoó  All Star orkest treedt op. Ook Trafassi heeft dit zomercarnavalfeest reeds in zijn agenda staan!

Een echt Zomercarnaval zonder Miss kan natuurlijk niet, daarom organiseert Dè Wel Jaaó ook een Miss Zomercarnaval verkiezing. Bent u of kent u iemand die de eigenschappen heeft van een echte Miss Zomercarnaval, dan nodigen zij u van harte uit om deze persoon bij hun op te geven. Dè Wel Jaaó hoopt u onder tropische sferen te kunnen ontvangen. Het tenue zal daarom “tenue la Plage” zijn.

info@zomercarnavalveghel.nl

logo_DWJ

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier