Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Stemmen op mooiste maskers en etalage

31 januari 2016

Nominaties etalages en maskers bekend 
Begeleid door jeugdhofkapel de Kuussebloazers trokken Jeugdprins Ryan en zijn gevolg, Prins Tinus en zijn adjudanten en de beide Boerenbruidsparen zaterdag 16 januari door de winkelstraten om de maskers – die gemaakt zijn door de Veghelse basisschooljeugd – uit te delen. Daarna hebben de winkeliers alle maskers mooi en feestelijk in hun etalages geplaatst. Zaterdagmorgen 30 januari trok het gevolg weer door het centrum, nu om de nominaties bekend te maken.

Bij de etalages zijn genomineerd: Geliefde vondsten, Van Schie Bloemen en Rijkers Naaimachines.
De nominaties voor de maskers zijn gegeven aan: groep 8 van De Ark, groep B1A van De Wissel en groep 3L van De Uilenbrink.

Stemmen via de site
Er kan vanaf maandagochtend 1 tot en met donderdag 4 februari 12.00 uur gestemd worden op de nominaties voor de maskeractie en etalagewedstrijd van C.V. de Kuussegatters. Onder het kopje ‘Maskeractie’ zijn de verschillende etalages en maskers te vinden en kan er worden gestemd.

Prijsuitreiking
De winnaars worden zaterdagmiddag bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking van de Jeugdoptocht in de Keizersdrôme. Voor hen zijn er, naast de eer, leuke prijzen te winnen.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier