Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Maskeractie: stemmen op mooiste maskers

19 februari 2017

Er kan weer gestemd worden op de nominaties voor de maskeractie van C.V. de Kuussegatters. Zaterdag 18 februari trok Jeugdprins Sen d’n Urste met een groot gevolg het centrum in om de genomineerden te verrassen. Vanaf nu kan er tot en met donderdag 23 februari 12.00 uur gestemd worden via de website van de Kuussegatters (www.kuussegatters.nl) .

Begeleid door jeugdhofkapel de Kuussebloazers trokken Jeugdprins Sen en zijn gevolg zaterdag 28  januari jl. door de winkelstraten om de maskers, die gemaakt zijn door de Veghelse basisschooljeugd,  uit te delen. Daarna hebben de winkeliers alle maskers mooi en feestelijk in hun etalages geplaatst. Afgelopen zaterdag trok het gevolg weer door het centrum: nu om de nominaties bekend te maken.

Nominaties
De nominaties voor de mooiste maskers zijn gegeven aan: De Bunders groep 1/2 (te zien in de etalages van Finzz en Sultan kappers), ’t Heibosch groep 7-8 (te zien in etalage van Van Schie) en SBO de Wissel groep B2B (te zien in de etalages van Hoogh Bezoeck en Vervoort schoenen). Bij de etalages zijn genomineerd: Rijkers Naaimachines, Van Schie Bloemen en Boekhandel Schellen.

Stemmen via www.kuussegatters.nl
Vanaf maandag 20 tot en met donderdag 23 februari 12.00 uur kan iedereen stemmen op de mooiste maskers en zo bepalen welke van de genomineerde klassen de prijs wint. Dat kan via deze link.

De winnaars worden zaterdagmiddag bekend gemaakt bij de prijsuitreiking van de Jeugdoptocht in de Keizersdrôme. Voor hen zijn er – naast de eer – leuke prijzen te winnen.

MM_maskeractie 2017_banner_19022017_685x321

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier