Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Start kaartverkoop Full Moon Party

30 december 2015

Twee avonden Full Moon: Radio 538 & AppParty
Vorig jaar was Full Moon Party 0.0 – het alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar – supersnel uitverkocht. Vanwege dat succes zijn er dit jaar twee avonden gepland. Vrijdag 5 februari komen ‘de mannen van Radio 538’ met hun mega-show naar Keizersdrôme.
Maandag 8 februari staat de ‘App Party’ op het podium: een spraakmakende interactieve deejay show. Je hoeft namelijk geen moeite te doen om de aandacht van de DJ te krijgen om je favoriete nummer erdoorheen te drukken. Via de speciale app voer je je aanvraag in en hij verschijnt op de grote schermen achter de dj-booth. Maak je een geweldige foto? Ook deze kun je direct delen via de app zodat iedereen hem kan bewonderen op de grote tv-schermen naast de DJ.

Kaartvoorverkoop
Vrije voorverkoop
De vrije kaartvoorverkoop voor Full Moon Party 0.0 start op dinsdag 12 januari 2016 bij het UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. Kaarten kosten € 7,50 per avond (incl. garderobe & 2 consumpties). Als je zelf je kaarten komt kopen, neem dan je ID / schoolpas mee voor de leeftijdscontrole.
Voorverkoop jeugdleden
Jeugdleden van C.V. de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap: zij kunnen op zaterdag 9 januari al kaarten kopen van 12.00 tot 14.00 uur in de Afzakkerij op de Noordkade. Bovendien ontvangen zij extra korting op de 2-avondenkaart (€ 10 i.p.v. € 15). Neem je ID / schoolpas mee voor de leeftijdscontrole.

Lid worden
Als je nu lid wordt, profiteer je meteen van de voordelen. Klik hier voor alle info over het jeugdlidmaatschap.

FM_advertentie fullmoon_SKV_zonder snijranden_26122015

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier