Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Start kaartverkoop Jeugdhofzittingen

26 november 2015

Thema: Circus
‘Ladies en Gentleman, Dames en Heren… Ook dit jaar vindt weer iets grandioos plaats in de Koekbouw. De voorbereidingen zijn veelbelovend voor een prachtige show! Met al die artiesten kan het niet anders dan dat het een geweldige dag wordt! Bovendien is dit ook de dag dat het nieuwe Viertal zijn intrede doet in de spotlights. Is iedereen klaar om te komen kijken naar dit spektakel?’

In het afwisselende circusprogramma treden veel artiesten op met Veghelse dansverenigingen, scholen en zangers die een spetterend optreden zullen verzorgen, zoals Tuimelkids, BS ‘t Heibosch, GTV Educa, Phoenix Dans, JB Dance Centre, Liz van de Hurk, Stef van den Heuvel en 2Fusion ! Andere hoogtepunten zijn de onthullingen van het Jeugd Boerenbruidspaar en uiteraard de nieuwe Jeugdprins , Adjudanten en Hofnar van Kuussegat 2016. Wie zullen het dit jaar zijn …?
Dit gezellig en spetterend feest vol verassingen en onthullingen mag je niet missen!

Kaartverkoop vanaf 7 december
De kaartverkoop start op maandag 7 december a.s. Kaarten kosten € 5,- per stuk (incl. garderobe) en zijn verkrijgbaar op de volgende verkooppunten: Knuvers Schoenen – Bunders, Intertoys – Molenwieken, Uitpunt – Markt. Wees er op tijd bij, want ‘vol = vol’.

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier