Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Start kaartverkoop Jeugdhofzittingen met als thema: ‘Wij 44 feest!’

2 december 2016

Zaterdag 14 januari 2017 vindt vanaf 13.30 uur in de Koekbouw de Jeugdhofzitting plaats met als thema ‘Wij 44 feest!’. Woensdag 7 december start de kaartverkoop bij verschillende verkooppunten in Veghel.

Thema: ‘Wij 44 feest’
Het Jeugdcarnaval in Kuussegat bestaat dit jaar 44 jaar. Op 14 januari trappen we het seizoen af met de Jeugdhofzitting: een groot feest in de Koekbouw dat we ‘saomen maoken’. Het dak gaat eraf met feestvierende artiesten, enthousiaste presentatoren, een swingende hofkapel en het Jeugdbusvolk.

Ook dit jaar verzorgen vele Veghelse dansverenigingen, scholen én zangers spetterende optredens. Op het grote podium staan onder andere de Tuimelkids, Basisschool ‘t Heibosch, GTV Educa, Phoenix Dans, JB Dance Centre en Liz van den Hurk.

Hoogtepunten zijn de onthullingen van het Jeugd Boerenbruidspaar en de nieuwe Jeugdprins, Adjudanten en Hofnar. Wie zullen het dit jaar zijn …? Kortom: het belooft een gezellig en spetterend dansfestijn te worden met heel veel verassingen en onthullingen. Een feest dat je niet mag missen!

De Jeugdhofzitting vindt plaats in de Koekbouw aan de Noordkade. De zaal is open vanaf 13:00 uur. Om 13:30 uur start de show, die afgelopen is rond 16:00 uur (dus iets eerder dan vorige jaren).

Start Kaartverkoop 7 december
De kaartverkoop start op woensdag 7 december. Kaarten zijn verkrijgbaar op de volgende verkooppunten: Knuvers Schoenen – Bunders, Intertoys – Molenwieken, UITpunt – Markt. Kaarten kosten € 5,-. Wees op tijd, want vol = vol.

jc_jeugdhfzitting_600x398

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier