Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Start kaartverkoop Jeugdhofzitting 6 december

3 december 2017

Vanaf 6 december start de kaartverkoop voor de Jeugdhofzitting van C.V. de Kuussegatters, die op zaterdag 13 januari 2018 plaatsvindt. Deze zitting met het thema ‘Sport & Spel’ wordt een echt feestje met veel onthullingen en spetterende optredens. Toegangskaarten zijn te koop bij: Knuvers Schoen & Voetcentrum, Intertoys en UITpunt.

Jeugdhofzitting: spetterend feestje!
Op zaterdagmiddag 13.00 uur gaan de deuren open van Koekbouw, de grootste zaal op de Noordkade. De show begint om 13.30 uur. En ook dit jaar wordt dat een feestje! Zanger Jeroen van de Velden verzorgt de opening met begeleiding van de Kuussebloazers. Hoogtepunten in het programma zijn de onthullingen van de nieuwe Jeugdprins, Adjudanten, Hofnar én het Jeugdboerenbruidspaar. Wie zullen dat dit jaar zijn?

Thema ‘Sport & Spel’
De Jeugdhofzitting staat in het teken van ‘Sport & Spel’. Sportief bezig zijn met al je vrienden en vriendinnen of een uitdagend spel spelen? Dan zijn er toch alleen maar winnaars? En wie geniet er nou niet van winnen? Je ziet tijdens de Jeugdhofzitting spetterende optredens van vele Veghelse scholen, zangers en dansverenigingen, scholen en zangers, zoals Tuimelkids, Basisschool ‘t Heibosch, GTV Educa,  Phoenix Dans en JB Dance Centre. Kortom: dit wordt een gezellig én sportief feestje dat je niet mag missen!

Kaarten te koop vanaf woensdag 6 december
Kaarten kosten € 5 p.p. en zijn vanaf woensdag 6 december verkrijgbaar op bij de volgende verkooppunten: Knuvers Schoen & Voetcentrum (De Bunders 148), Intertoys (Molenwieken 23) en UITpunt (Markt 1). Wees er op tijd bij, want ‘vol = vol’.

MM_foto jeugdhofzitting-4_600x400MM_foto jeugdhofzitting-3_600x464MM_foto jeugdhofzitting-5_600x400

 

 

 

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier