Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Start kaartverkoop Hofzittingen 2017 op zaterdag 9 september

27 augustus 2017

Lachen, onthullen én feesten met ‘heul veul Veghels volluk’

Op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 november a.s. vinden in de Koekbouw op de Noordkade de Hofzittingen van CV de Kuussegatters plaats. Dit jaar een topprogrammering met veel afwisseling, gezellige after-parties en heel veel lokale artiesten. Meer dan 90% van alle optredens wordt verzorgd door artiesten die afkomstig zijn uit ons eigen Kuussegat! De vrije kaartverkoop start op 9 september.

MM_poster HZ 2017_top_600x504

Vorig jaar werden de Hofzittingen in een nieuw jasje gestoken met als resultaat drie supergezellige avonden. Dit jaar legt de Hofzittingscommissie de lat nog hoger: ‘Het dak ging er vorig jaar af in de Koekbouw en dat willen we dit jaar als ’t ff kan overtreffen. Ook dit jaar heeft iedere avond een eigen thema: ‘Kuussegat lacht erop los’ (donderdag), ‘Kuussegat onthult erop los’ (vrijdag) en ‘Kuussegat feest erop los’ (zaterdag).’

Superprogramma
Alle avonden kennen een spectaculaire opening met medewerking van JB Dance Center, gevold door optredens van de Kouwe Kant, Souplesse Dancers, Afslag Veghel, de OPA’s, ’t Benske, Jaap & Jeroen en – last but not least – Cooldown Café! Donderdag neemt Prins Robert d’n Urste afscheid, onthullen we het nieuwe BOerenbruidspaar en treden maar liefst drie geweldige tonpraoters op: Dirk Kouwenberg, Malon Kicken én Henk van Beljouw. Op vrijdag staat onthulling van de nieuwe Prins & Adjudanten op het programma. Op zaterdag onthullen we de Verdienstelijk Veghelaar en treedt Bart Krijnen op.

Veel Veghels volluk
Tijdens de komende Hofzittingen treden veel artiesten op uit ‘ons eigen Veghel’. Meer dan 90% van alle optredens wordt namelijk verzorgd door eigen mensen. Dit is veel meer dan vorig jaar en laat zien dat we in Kuussegat veel talent van eigen bodem hebben. Soms zijn ze door de wol geverfd, soms terug van weggeweest maar er zijn ook nieuwe mensen die het aandurven om voor de eerste keer op dit grote podium te gaan staan. Dat vraagt om lef en durf! Henk van Beljouw is daarvan een mooi voorbeeld. Als lid van van de Tonproatersacademie staat hij nu op donderdag in de ton op de zitting. Een ander voorbeeld is zangeres Suzanne van Dieperbeek die op zaterdag muzikaal de Verdienstelijk Veghelaar onthuld. Veghels cabaret Bloes! is een nieuwe act van een trio dat op vrijdag en zaterdag op de planken staat.

After-Parties die je niet mag missen
Op de after-parties pakken we dit jaar ook uit voor het publiek. Op zaterdag is er live-muziek met RUM. Deze band bestaat uit 5 supermuzikanten, die zeggen: ‘Roept U Maar’. Al je verzoekjes kunnen zij spelen want  met hun repertoire van meer dan 2.000 nummers maken zij van iedere avond een feestje!

Kaartverkoop
De vrije kaartverkoop start zaterdag 9 september van 12.00 tot 14.00 uur in de Gouden Leeuw Molenstraat 43 in Veghel. Ook zaterdag 23 september heb je nog de mogelijkheid om daar van 12.00 tot 14.00 uur je kaarten te kopen. Ben er snel bij want: ‘vol is vol’! Kaarten voor de donderdag kosten € 15, voor de vrijdag en zaterdag € 20.

Informatie kaartverkoop: Yvonne Wierenga T. 0413 – 310 117

 

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier