Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kaartverkoop Full Moon Party 0.0 gaat van start!

6 januari 2017

Vorig jaar waren de beide Full Moon Party’s – de alcoholvrije megafeesten voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar – een groot succes. Ook dit jaar weer twee avonden feest in Keizersdrôme op de Markt in Veghel. Vrijdag 24 februari draaien de DJ’s van Radio 538 het dak eraf. Maandag 27 februari staat de ‘App Party’, de interactieve deejay show, op het podium.

Op 17 januari start de vrije kaartvoorverkoop. Zorg dat je er op tijd bij bent om je kaarten te kopen! Jeugdleden van C.V. de Kuussegatters hebben extra voordelen: zij kunnen eerder kaarten kopen en krijgen extra korting voor 2-avonden.

Radio 538 & AppParty
Vrijdag 24 februari komen ‘de mannen van Radio 538’ weer naar Keizersdrôme met hun ‘538 DJ’s On Tour’. Je krijgt de vetste beats en de dikste show van het nummer 1 radiostation van Nederland. De DJ’s Ivo van Breukelen en Menno de Boer maken deze avond tot een onvergetelijk feest.

Maandag 27 februari staat de ‘App Party’ on stage. Een spraakmakende interactieve deejay show. Je hoeft geen moeite te doen om je favoriete nummer er doorheen te drukken. Via de speciale app verschijnt je aanvraag in op de grote schermen achter de DJ-booth. Maak je een geweldige foto? Ook deze kun je delen via de app zodat iedereen hem kan bewonderen op de grote tv-schermen.

Kaartverkoop
Vrije voorverkoop
De vrije kaartvoorverkoop voor Full Moon Party 0.0 start op dinsdag 17 januari bij het UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. Kaarten kosten € 7,50 per avond (incl. garderobe & 2 consumpties). Als je zelf je kaarten komt kopen, neem dan je ID / schoolpas mee voor de leeftijdscontrole.

Voorverkoop jeugdleden
Jeugdleden van C.V. de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap: zij kunnen op zaterdag 14 januari al kaarten kopen van 12.00 tot 13.30 uur in de Afzakkerij op de Noordkade. Bovendien ontvangen zij extra korting op de 2-avondenkaart (€ 10 i.p.v. € 15). Neem je ID / schoolpas mee voor de leeftijdscontrole. Vanaf 17 januari kunnen jeugdleden terecht bij Outfit.

Lid worden
Als je nu lid wordt, profiteer je meteen van de voordelen Op www.kuussegatters.nl vind je onder ‘Lid worden’ alle info over het jeugdlidmaatschap.

mm_poster-full-moon_600x851_06012017

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier