Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Start kaartverkoop Full Moon Party met Radio 538

7 januari 2020

DJ’s Radio 538 naar Keizersdrôme  

Vrijdag 21 februari 2020 vindt de zevende editie van de Full Moon Party plaats: het alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Dit jaar draaien dj’s van Radio 538 in de Keizersdrôme op de Markt het dak eraf. Dinsdag 14 januari start de vrije kaartverkoop. Zorg dat je er op tijd bij bent.

Radio 538
Enkele jaren geleden stonden ‘de mannen van 538’ al op het podium in Keizersdrôme. Toen zorgden ze voor een enorm succesvolle party. Momenteel reist ‘538 DJ’s On Tour’ met een gloednieuwe show door het land. Met de vetste beats en de dikste show van het nummer 1 radiostation van Nederland maken ze van elk feest een onvergetelijk feest!

Kaartverkoop
Vrije verkoop
De vrije kaartverkoop voor dit alcoholvrije feest start op dinsdag 14 januari bij Finnz Lifestyle, Boekhandel Schellen en UITpunt. Kaarten kosten 10 euro per avond (incl. garderobe en consumptie). Wees er snel bij want ‘uitverkocht = op’. Mochten er op 21 februari kaarten over zijn dan zijn deze voor 12,50 euro te koop aan de deur.

Korting voor jeugdleden CV de Kuussegatters
Jeugdleden van de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap. Ben je jeugdlid in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar, dan krijg je bij Finnz Lifestyle vanaf dinsdag 14 januari 2,50 euro korting op je kaartje. Je betaalt dan dus 7,50 euro in plaats van 10 euro.
Als je nu lid wordt, profiteer je meteen van de voordelen. Via deze link vind je alle info over het jeugdlidmaatschap.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier