Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Start kaartverkoop Boerenbruiloft

8 januari 2017

Vanaf dinsdag 17 januari a.s. zijn de kaarten voor de Boerenbruiloft te verkrijgen bij het UITpunt Veghel op de Markt. Het aanstaande Boerenbruidspaar Bernard Vissers en Karin Kuijpers met hun getuigen Geert Dirkse en Hilde van Heck kijken er naar uit. En ook het Jeugdboerenbruidspaar, dat tijdens de Jeugdhofzitting wordt onthuld, heeft er zin in.

Op carnavalsdinsdag 28 februari begint de dag ‘s morgens om 10.00 uur bij het Oude Raadhuis op de Markt. Vandaar trekt de stoet om 10.30 uur naar de Afzakkerij aan de Noordkade. D’n Vleeghel staat daar klaar om mee te proosten, de bezwaren tegen de ‘onechtverbintenis’ zijn grappig én de boerenmaaltijd is lekker. Voor de jeugd is er een apart feestje, want dat het Jeugdboerenbruidspaar ‘Vrienden voor het leven’ wordt mag gevierd worden!

Na het officiële gedeelte kan iedereen tijdens receptie vanaf 14.00 uur de beide bruidsparen feliciteren. De receptie vindt ook plaats in de Afzakkerij en is vrij toegankelijk.

Info kaartverkoop
Voor het officiële gedeelte en de bijhorende heerlijke maaltijd zijn de kaarten te koop bij: UITpunt Veghel (Markt 1). Entreekaarten voor volwassen kosten € 12,50, voor de jeugd € 6,50.
De Boerenbruiloft is de laatste jaren drukbezocht: daarom is het verstandig op tijd uw kaarten te kopen.

bb_foto-bb-2016_600x399

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier