Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Start kaartverkoop Boerenbruiloft

13 januari 2018

Kaartverkoop vanaf 16 januari bij UITpunt
Vanaf dinsdag 16 januari a.s. zijn de kaarten voor de Boerenbruiloft te verkrijgen bij het UITpunt Veghel op de Markt. Het aanstaande Boerenbruidspaar Toon Vervoort en Ellen van Duijnhoven met hun getuigen Wilco en Yvonne van Beljouw kijken er naar uit. En ook Lotte van Grunsven en Niels van Heeswijk hebben er als Jeugdboerenbruidspaar zin in.

Boerenbruiloft & Jeugdboerenbruiloft
Op carnavalsdinsdag 13 februari begint de dag ‘s morgens om 10.00 uur bij het Oude Raadhuis op de Markt. Vandaar trekt de stoet om 10.30 uur naar de Noordkade. D’n Vleeghel staat daar klaar om mee te proosten, de bezwaren tegen de ‘onechtverbintenis’ zijn grappig én de boerenmaaltijd is lekker. Voor de jeugd is er een apart feestje, want dat het Jeugdboerenbruidspaar ‘Vrienden voor het leven’ wordt mag gevierd worden! Na het officiële gedeelte kan iedereen tijdens receptie vanaf 14.00 uur de beide bruidsparen feliciteren. De receptie vindt ook plaats op de Noordkade en is vrij toegankelijk.

Info kaartverkoop
Voor het officiële gedeelte en de bijhorende heerlijke maaltijd zijn de kaarten te koop bij: UITpunt Veghel (Markt 1). Entreekaarten voor volwassen kosten 12,50 euro, voor de jeugd 6,50 euro. De Boerenbruiloft is de laatste jaren drukbezocht: daarom is het verstandig op tijd uw kaarten te kopen.

MM_Beeldmerk_Boerenbruiloft_InKleur_600x406

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier