Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Qmusic The Party naar Full Moon Party

20 februari 2022

Feest voor jeugd van 13 t/m 17 jaar in Podiumzaal Noordkade

Geen tent op de Markt én toch twee avonden feest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar? Kan dat? Jazeker! C.v. de Kuussegatters tekent op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari voor de achtste editie van de Full Moon Party 0.0. DJ’s van Qmusic draaien hun feestmuziek in de Podiumzaal op CHV Noordkade. Zaterdag 19 februari start de kaartverkoop van dit alcoholvrije megafeest.

Om er een spetterend feest van te maken hebben we de Qmusic dj’s Hans Koolen en Martijn Kolkman geboekt. Met The Party van Q weet je namelijk zeker dat het dak er vanaf gaat! Met de vetste beats, de aller-aller-aller foutste carnavalsplaten en de dikste show van het nummer 1 radiostation van Nederland wordt dit een onvergetelijk feest!

De kaartverkoop start op zaterdag 19 februari via www.kuussegatters.nl Een kaartje kost 7,50 euro per avond (incl. garderobe). Het feest, dat duurt van 19.30 tot 00.00 uur, is toegankelijk voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Ben je 12 jaar, maar zit je al wel in de brugklas? Dan ben je ook welkom! Neem wel even je schoolpas mee. Het dragen van carnavalskleding is verplicht. Wees er snel bij want ‘uitverkocht = op’!

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier