Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Peter & Anka Aarts Boerenbruidspaar 2020

7 november 2019

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 7 november zijn tijdens de eerste Hofzittingsavond van CV de Kuussegatters Peter en Anka Aarts onthuld als het nieuwe Boerenbruidspaar. Rainier en Angeline Exters zijn hun getuigen.  

Boerenbruidspaar

BBP met getuigen 2020 zwart-wit_600x400 

Boerenbruidegom Peter is in Veghel geboren en getogen. Bruid Anka was ook in Veghel geboren maar is opgegroeid in Eerde (‘het Uiversnest’). Samen met hun twee dochters Ilsa (13 jaar) en Wies (11 jaar) op de N.C.B.-laan in Veghel. Beide dames zitten ze in Veghel op school: Ilsa op het Fioretti College en Wies op de Bernadette. In het weekend zijn zij altijd te vinden in Mariaheide op manege Hogerduinen.
Peter en Anka werken samen in het bedrijf Aarts Schilders. Zij werken daar voornamelijk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Anka houdt zich bezig met de dagelijkse aansturing van het bedrijf en Peter is accountmanager. Samen met ‘hun jongens op de werkvloer’ zorgen ze voor een mooi stukje vakwerk.

In de weekenden houden Peter en Anka ervan om samen met vrienden en familie tijd door te brengen. Ze genieten ook met volle teugen van de vakanties met hun gezin en vakantievrienden. Een hapje en een drankje mogen hier niet bij ontbreken.
Het Boerenbruidspaar houdt ervan om ook wekelijks met de getuigen naar voetbal te kijken.

Getuigen
Rainier en Angeline Exters zijn de getuigen van Peter en Anka. Rainier is geboren in Veghel en opgegroeid in Nistelrode (‘de Wevers’).  Angeline is ook in die plaats geboren en getogen. Met hun twee dochters Renee (19 jaar) en Bo (15 jaar) wonen zij aan de Hezelaarstraat. De twee meiden gaan graag winkelen, uit en chillen. Renee zit op het Zwijsen College en werkt in de winkel van Van Tilburg Mode. Bo zit op het Sint Lucas in Boxtel en werkt in het weekend bij de Koffieleut in Veghel.

Deze getuigen zijn beiden werkzaam in hun eigen zaak ik! skin and more in de N.C.B.-aan in Veghel. Angeline heeft de dagelijkse leiding en Rainier zorgt voor alle randzaken.
Hun hobby’s? Ze houden van borrelen, eten en een goed glas wijn. Ook gaan ze graag op vakantie of chillen met hun meiden. Tenslotte gaat Rainier ook graag met de Boerenbruide­gom Peter naar ‘voetbalstad nummer 1: Rotterdam’. Dan is wel duidelijk van welke club zij supporters zijn.

Boerenbruiloft
Op carnavalsdinsdag 25 februari 2019 worden Peter en Anka in de onecht verbonden. Vanaf 9.45 uur is iedereen van harte welkom in Keizersdrôme op de Markt in Veghel. Om 10.30 uur vertrekken ze samen met het Jeugdboerenbruidspaar en getuigen in optocht naar onze feestzaal. Iedereen is welkom om dit mee te maken.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier