Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Oud-voorzitter Mink Ferwerda overleden

10 mei 2022

Mink (rechts) bij Joachim & Anna te zien samen met oud-voorzitter Piet van der Velde én onze huidige voorzitter Han Versantvoort

 

Voor de tweede keer in korte tijd is een oud-voorzitter van c.v. de Kuussegatters overleden. Bedroefd namen we kennis van het overlijden van Mink Ferwerda. Hij overleed donderdag 5 mei op de respectabele leeftijd van 102 jaar.

Mink was in 1971 een jaar lang voorzitter van onze, toen nog jonge, carnavalsvereniging. Hij volgde als voorzitter broeder Benjamin op die in 1969 één van de oprichters was van ‘de Kuussegatters’. In 1973 ging Mink zelf mee voorop in het Veghelse carnavalsgedruis toen hij, samen met Piet van de Heuvel, adjudant was bij Prins Koos van Rijn.

Tijdens onze jaarlijkse bezoeken rond carnaval aan de Veghelse verzorgingstehuizen was Mink, sinds hij in Joachim & Anna woonde, altijd van de partij. Hij genoot dan zichtbaar van de gezelligheid en sfeer. Hoewel Mink geen actief lid was van de OPA’s, liet hij zich tijdens bijzondere gelegenheden echter graag even zien.

Op bijgaande foto is Mink (rechts) bij Joachim & Anna te zien samen met oud-voorzitter Piet van der Velde én onze huidige voorzitter Han Versantvoort, die in 2019 Prins van Kuussegat was.

Onze gedachten gaan uit naar de naaste familieleden en nabestaanden van Mink Ferweda. Wij wensen hen veel sterkte toe om dit verlies een plaats te geven.

Bestuur c.v. de Kuussegatters

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier