Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Oproep nieuwe jongens en meiden voor Jeugdbusvolk

6 juni 2017

Voor het komende carnavalsseizoen is de Jeugdcommissie van CV de Kuussegatters op zoek naar enthousiaste jongens en meiden om het Jeugdbusvolk te versterken.
Ben jij zo’n feestbeest én lijkt het je leuk om als blaasmuzikant, dansmarieke of jeugdraadslid samen met anderen een gezellig feestje te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MM_foto kuussebloazers JBV_600x212

Kuussebloazers:
Voor de Kuussebloazers, de meest swingende hofkapel van Kuussegat, zoekt blaasmuzikanten. De Kuussebloazers is onze jeugdkapel met muzikanten tot 16 jaar oud, die op zondagochtend repeteren. Tijdens het carnavalsseizoen ondersteunen ze muzikaal onze Jeugdprins en maken zo het feest compleet. Ben jij die blaasmuzikant, die met ons wil meespelen?
Meld je dan aan via: kuussebloazers@live.nl. Rogier en/of Dave nemen dan contact met je op.

MM_foto jeugddansmariekes JBV_600x275

Dansmariekes:
De Dansmariekes treden voor en tijdens de Carnaval vaak op met hun twee spectaculaire dansen, waarvoor ze stevig trainen op dinsdagavond. Ben jij die spontane meid, die het leuk vindt om te dansen en veel plezier wil maken tijdens carnaval?
Twijfel dan niet en meld je aan via  dansmariekes.jeugd.kuussegat@hotmail.com. Maureen en/of Isa nemen dan contact met je op.
De auditie voor de Dansmariekes vindt plaats op dinsdag 27 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur in Basisschool de Bernadette, Vondelstraat 1 Veghel.

MM_foto jeugdraad JBV_600x289

Raad van Elluf:
De Jeugdraad van Elluf kun je met hun spectaculaire act en stoere rap niet missen tijdens de carnaval. Hiervoor oefenen ze hard op maandagavond. Ben jij die jongen, die een graag feestje bouwt en uit z’n dak kan gaan tijdens de carnaval?
Meld je dan aan via jeugdraadvanelluf@kuussegatters.nl. Tessa neemt dan contact met je op.
De auditie voor de Raad van Elluf is op maandag 26 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur in Basisschool de Bernadette Vondelstraat 1 Veghel.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier