Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Oproep Muzikantenpool

12 september 2019

CV de Kuussegatters heeft een flexibele muzikantenpool opgezet en is op zoek naar muzikanten die het super vinden om voor én tijdens carnaval muziek te maken. Het gaat hier niet over een eigen hofkapel, maar over een ‘muzikantenpool’. Wat dat inhoudt en hoe je je kunt aanmelden lees je hieronder.

Houd er de muziek maar in!
CV de Kuussegatters maakt al jaren dankbaar gebruik van Veghelse blaaskapellen tijdens officiële optredens. Helaas blijkt dat er steeds minder blaaskapellen overblijven. Ook wordt het door de drukke agenda’s voor de resterende kapellen lastig om altijd voldoende bezetting te hebben.

Wat houdt de Muzikantenpool in?
Jos Verwegen licht toe wat de pool inhoudt: ‘Samen met alle muzikale Kuussen en Kuussinnen willen we ervoor zorgen dat de Prins en zijn Adjudanten overal ondersteund worden door live-muziek. Daarom hebben we deze ‘muzikantenpool’ opgericht. Vanuit deze pool kan een bestaande blaaskapel extra mensen inzetten om toch voldoende bezet te zijn. Of vanuit de pool kan een volledige bezetting worden samengesteld om de Prins met zijn gevolg te begeleiden. Tot op dit moment hebben zich al 46 enthousiaste muzikanten aangemeld voor de Muzikantenpool van CV de Kuussegatters.’

Heb je belangstelling…
Heb je interesse of vragen? Mail of bel dan met Jos Verwegen E: josverwegen@hotmail.com / M. 06-1828 7068.

MM_fanfare_600x600

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier