Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Oproep Jeugdbusvolk en audities Jeugddansmariekes

25 juni 2016

Jublieum Jeugdcarnaval Kuussegat: ‘Wij 44 feest! Feest jij mee?’

De voorbereidingen voor Carnaval zijn alweer begonnen. 2017 wordt een bijzonder jaar want dan bestaat er 44 jaar Jeugdcarnaval in Kuussegat. En dat moet gevierd worden! Voor het komende carnavalsseizoen zoeken wij nieuwe Jeugddansmariekes, Kuussebloazers en leden voor de Jeugdraad van Elluf om de groep weer compleet te maken.
Lijkt het je leuk om samen met 75 kinderen voor én tijdens de carnaval op pad te gaan en overal een feestje te maken? Meld je dan aan!

Jeugddansmariekes
Meiden, die in schooljaar 2016-2017 in groep 7 zitten, kunnen auditie doen als Jeugddansmarieke. Met de Jeugdprins, Adjudanten, Hofnar, Raad van Elluf en de Kuussebloazers ga je als ‘het Jeugdbusvolk’ naar recepties in de weekenden voor de carnaval. En tijdens de carnavalsperiode sta je in de optocht op de wagen en ben je vier dagen lang gezellig op pad!

Als Jeugddansmarieke studeer je met elf andere enthousiaste meiden op woensdagavond twee swingende dansen in die je vervolgens aan heel Kuussegat laat zien. Lijkt je dit leuk om te doen en wil je twee jaar mee op pad? Dan kun je je aanmelden bij Suzan Deenen via jeugddansmariekes@kuussegatters.nl voor de auditie op maandag 4 juli van 19:00 – 20:30 in Basisschool ’t Heibosch, Lookveld 1.

MM_hofzitting impressie 1_2014_600x400

Jeugdbusvolk
Voor het komende seizoen zoeken we ook nog Kuussebloazers, die het leuk vinden om de Jeugdprins muzikaal te begeleiden tijdens de carnavalsactiviteiten. Hiervoor zoeken wij nog blazers die al 2 jaar les hebben gehad en op zaterdagavond kunnen repeteren met 15 andere muzikanten onder leiding van dirigent Dave van den Broek. Je kunt je aanmelden door te malen naar: kuussebloazers@kuussegatters.nl.

Raad van Elluf
De audities voor de Raad van Elluf vinden plaats op maandag 19 september in Basisschool ’t Heibosch. Binnenkort geven we hierover meer informatie via verschillende kanalen. Tip: houd zeker onze website www.kuussegatters.nl in de gaten.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier