Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Online kaartverkoop Hofzittingen 2022 start maandag 10 oktober.

3 oktober 2022

We hebben er lang op moeten wachten. 3 jaar om precies te zijn. Maar we gaan eindelijk weer los met een gloednieuw en spetterend Hofzittingweekend. De Koekbouw op de Noordkade zal vrijdag 18, zaterdag 19 november gevuld zijn met bezoekers voor deze carnavaleske bijeenkomst.  Daarnaast vindt er op zondag 20 november een bijzondere receptie plaats. Carnavalsvereniging de Kuussegatters bestaan dit jaar 55 jaar. Een mooi jubileumsjaar dat gevierd wordt op traditionele wijze. De receptie is gratis toegankelijk voor iedereen.

Hofzittingen
Hij heeft even moeten wachten en dit grote geheim lang stil moeten houden. Maar het gaat nu echt gebeuren. Traditiegetrouw onthullen we op vrijdag tijdens de Hofzittingen de nieuwe prins en heerser van Kuussegat. Op zaterdagmiddag vindt de Jeugdhofzitting plaats. Het is mooi om te zien hoe de grote en kleine carnavalsvierders zich in een weekend verenigen en er samen een knalfeest van gaan maken. Zaterdagavond wordt de Koekbouw omgebouwd voor een echte feestavond met muzikaal cabaret, de onthulling van het Boerenbruidspaar en de Verdienstelijk Veghelnaar en nog veel meer slappe klets. Nieuwe dit jaar op de Hofzittingen, een primeur van de Oma’s, een muzikale show met live dans en zang door de dames van de Oud Prinsen en Adjudanten (Opa’s). Én op beide avonden organiseren we een afterparty tot in de late uurtjes. Kortom een geweldig programma. We kunnen niet wachten!

Online Kaartverkoop
Koop je hofzittingskaarten online via www.kuussegatters.nl. De kaartverkoop start op maandag 10 oktober vanaf 11.11 uur. Je kunt meteen zien welke plaatsen er nog beschikbaar zijn, klik ze aan en betaal via iDeal. Je ontvangt dan e-tickets via de mail. Print ze uit of houd je mail bij de hand tijdens de Hofzittingsavonden. Kaarten kosten voor vrijdag en zaterdag €22,00 euro (exclusief €1,04 online servicekosten). De bijzondere receptie 55 jaar Kuussegat op zondag 20 november is gratis toegankelijk.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier