Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Online kaartverkoop Hofzittingen 2019 vanaf dinsdag 24 september 21.00 uur

13 september 2019

De Koekbouw op de Noordkade in Veghel staat op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november in het teken van de Hofzittingen van CV de Kuussegatters. Drie afwisselende avonden in een nieuwe setting met een muzikaal programma met humor.

Dit jaar kun je vanaf dinsdag 24 september vanaf 21.00 uur online (combi)kaarten kopen. Hoe?  Klik hier.   

Nieuwe setting, nieuwe programmering
Jeroen van den Akker is vanaf dit jaar voorzitter van de Hofzittingscommissie van CV de Kuussegatters. Hij licht toe waarom hij er enorm veel zin in heeft: “In de loop van de jaren zijn de faciliteiten in de Koekbouw steeds mooier en beter geworden: daar maken we graag gebruik van! Met de nieuwe opstelling zorgen we dit jaar voor een fantastische ambiance om er drie avonden een feest van te maken. Dat begint zodra je binnenkomt in de zaal. Ook onze commissie is veranderd. We hebben nu een mooie mix van ‘jonge honden’ zoals Sam Verhoeven en Lars Gevers én ‘mensen met ervaring’. Zo gaan we een programma neerzetten waar we ook zeker het jonge publiek mee trekken. Een klein tipje van de sluier? Nou, we hebben een verrassende ‘tonproater’ die vast en zeker ook de jeugd aanspreekt. Ook de After-Parties zijn een begrip: die mag je niet missen. Donderdag, vrijdag en zaterdag gaan we na de zitting in de Koekbouw helemaal los met DJ Hardy  voor alle feestbeesten!”

Nieuw: online kaartverkoop & combikaarten
Dit jaar kun je online je kaarten kopen via deze link. Deonline kaartverkoop start op dinsdag 24 september vanaf 21.00 uur. Je ziet meteen welke plaatsen nog beschikbaar zijn, kiest je plaatsen, betaalt via iDeal en krijgt meteen je e-tickets via mail. Kaarten kosten voor donderdag 15 euro voor de vrijdag en zaterdag 20 euro. Ook kun je ‘combi-kaarten‘ kopen voor donderdag/vrijdag of donderdag/zaterdag: de prijs van een combikaart is 25 euro.

MM_hofzitting 2018_3_600x400

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier