Op dit moment staan er geen evenementen gepland

‘Oktoberfest’ in de Stapperij: ´Eine tolle Party!’

4 oktober 2017

BS_poster oktoberfest_logo_600x424_04102017_

Vrijdag 13 oktober organiseert CV de Kussegatters een ‘Oktoberfest’ in de Stapperij in Veghel. Vanaf 20.30 uur kun je dit meemaken. Met je toegangskaart (€ 27,50) krijg je top-entertainment en kun je de hele avond vrij drinken. ´So zieh deinem schönste Lederhosen und hübscheste Dirndl an und mach spaß!´. De kaartverkoop start op vrijdag 6 oktober.

Op het ‘Oktoberfest’ zet CV de Kuussegatters hun actieve vrijwilligers in het zonnetje voor hun inzet. En ook jij kunt dit meemaken. Als je een toegangskaart koopt, dan kun je de hele avond vrij drinken en snacks én aan de lange tafels genieten van ´viel Musik, große pullen Bier und überraschende Artiesten´.

Tijdens de avond treden Der Alphornzauberer & Thomas op. Geheel in stijl: Thomas op zang en Der Alphornzauberer op – hoe kan het ook anders – zijn Alpenhoorn! Dit duo heeft op vele feesten opgetreden, zoals op Das Grosse Coen und Sander Fest in de Heineken Music Hall!Ook Claudia Ansel is van de partij. Zij maakt duidelijk dat ‘die Schlager’ weer helemaal terug is: jong en oud gaan uit hun dak als tijdens haar optredens een feest een echt feest wordt door haar Schlager-parade. De DJ’s JB en Jaap zorgen voor de muzikale ondersteuning. Het belooft een groot spektakel te worden. Natuurlijk kom je helemaal in de stemming als je je ´Lederhosen oder hübscheste Dirndl´ aantrekt.

Kaartverkoop
Vanaf 6 oktober zijn toegangskaarten in de vrije verkoop à € 27,50 te koop bij de Stapperij (De Bunders 3) en Outfit (Hoofdstraat 2) in Veghel.

MM_thomas unf alphorn_600x418

MM_claudia ansel_600x415

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier