Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Nog enkele kaarten voor Boerenbruiloft

28 januari 2018

De Boerenbruiloft in Kuussegat op carnavalsdinsdag is de laatste jaren druk bezocht. Wie nog kaarten wil kopen voor het officiële gedeelte en de bijbehorende maaltijd op 13 februari, moet er snel bij zijn. Bij het UITpunt in Veghel aan de Markt 1 zijn de laatste kaarten te koop.

Het aanstaande boerenbruidspaar Toon Vervoort en Ellen van Duijnhoven met hun getuigen Wilco en Yvonne van Beljouw kijken uit naar deze dag, net zoals het jeugdboerenbruidspaar Lotte van Grunsven en Niels van Heeswijk.

Gezellig en smakelijk programma
Om 09.45 uur gaat de dag van start: Toon, Ellen, Wilco, Yvonne, Niels en Lotte verwelkomen hun families en gasten dan in het Oude Raadhuis aan de Markt. Onder het genot van de muziek van blaaskapel ’t Kumt kan iedereen genieten van een heerlijke kop koffie of thee én een borrel. Om 10.30 uur vertrekt de stoet naar de Noordkade. Daar begint om 11.15 uur het officiële gedeelte. De BABS (bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand) leidt de ceremonie van de ‘onechtverbintenis’ van het Boerenbruidspaar. De gasten genieten van de ludieke bezwaren en een heerlijke boerenmaaltijd. Tegelijk vieren de jeugdige gasten hun feestje dat het Jeugdboerenbruidspaar ‘Vrienden voor het leven’ wordt. Entreekaarten voor volwassen kosten 12,50 euro, voor de jeugd 6,50 euro.

Receptie vanaf 14.00 uur: voor iedereen gratis toegankelijk
Mocht u niet bij het officiële gedeelte kunnen zijn, dan bent u natuurlijk van harte welkom voor de receptie vanaf 14.00 uur. Deze receptie vindt ook plaats op de Noordkade en is voor iedereen gratis toegankelijk!

MM_boerenbruidsparen totaal_600x437

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier