Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Nog 50 kramen te huur voor VVV 2017

15 mei 2017

Zondag 18 juni 2017 vindt de jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats in het Centrum van Veghel. De kraamverhuur is goed van start gegaan: er zijn nog enkele kramen te huur. Dit is dé kans om als een echte ‘marktkoopman of -vrouw’ je tweedehands spullen van de hand te doen. Bij het UITpunt liggen de inschrijfkaarten voor je klaar.

Voel je een echte ‘marktkoopman of -vrouw’
Als kraamhouder is het geweldig om op de Markt te staan. Je laadt thuis je overbodige spullen in – dat ruimt lekker op -, je richt je kraam in en dan kan het feestje beginnen. Midden in het Centrum van Veghel breng je je spullen aan de man óf vrouw. Omdat er gezellig wordt gehandeld, voel je je die dag een echte marktkoopman met de vele bezoekers, die komen snuffelen, op zoek zijn naar koopjes óf hun verzameling compleet willen maken.

Méér entertainment op de Markt
Alle bezoekers én de marktkooplui kunnen genieten van live-entertainment en de traditionele dienstenveiling. De Markt biedt immers met al zijn terrasjes én een hapje & drankje alle ingrediënten voor een gezellig (vader)dagje uit!
CV De Kuussegatters en het Sint Barbaragilde organiseren dit evenement, dat net als vorig jaar midden in het Centrum van Veghel plaatsvindt. De ‘driehoek op de Markt’ is helemaal vrij voor muzikale optredens, entertainment en de dienstenveiling. Dit jaar is er een mooie ruime, nieuwe opstelling van de kramen met een uitloop in de Deken van Miertstraat. Bovendien zijn er extra veel activiteiten voor kinderen, zoals: ponyrijden, een luchtkussen, schminken en een mooie roofvogelshow. Dankzij de enthousiaste medewerking van de Veghels gemeente en de horeca komt dit helemaal goed!

Nog enkele kramen te huur
De kraamverhuur is van start gegaan en er zijn nog enkele kramen te huur. Schrijf snel in, want ook dit jaar hanteert de organisatie weer de regel ‘Vol is vol’. Inschrijfkaarten en kraamverhuurvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij het UITpunt in Veghel.
Je kunt ook via mail aangeven dat je een kraam wilt huren. Stuur dan een mail met je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer met het aantal/soort kraam dat je wilt huren naar: vlooienmarkt@kuussegatters.nl .
Huurprijs van een kraam normaal in een rij: € 22,50 euro. Huurprijs van een kraam op een hoek: € 27,50.

flyer VVV2017_10052017_DEF_600x848

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier