Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Nieuwe route Carnavalsoptocht 2018

17 november 2017

De route voor de grote carnavalsoptocht op zondag 11 februari 2018 is behoorlijk aangepast omdat in het centrum van Veghel hard wordt gewerkt aan de herinrichting van de Markt. Dit betekent dat de weg tussen de brug richting de Hoofdstraat tijdens Carnaval – wanneer Veghel ‘Kuussegat’ is – niet beschikbaar is voor doorgaand verkeer.

De optocht start bij winkelcentrum De Bunders. Vanaf winkelcentrum De Bunders trekt de optocht via de Bundersweg, Iepenlaan en Leo van der Weijdenstraat langs de Emté. Daar slaat de optochtkaravaan linksaf op de Stationsstraat richting de Gouden Leeuw om daarna weer rechtsaf de Molenstraat in te gaan. De optocht eindigt bij de Lambertuskerk. Deze nieuwe route is ongeveer 350 meter korte dan die van vorig jaar en kent minder bochten. Daarom start de optocht een half uur later dan andere jaren, namelijk om 13.30 uur.

De Jeugdoptocht op zaterdag 10 februari 2018 volgt dezelfde route als vorig jaar maar eindigt iets eerder: voor de Sint Lambertuskerk in plaats van voor het Oude Raadhuis.

MM_foto optocht 2017-3_600x400MM_foto optocht 2017_600x400

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier