Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Jeugd viert Carnaval in Kuussegat

2 februari 2018

Feesten bij MegaKuussebal en KinderMatinée
Ook dit carnavalsseizoen kan de jeugd in Kuussegat weer los gaan op de nieuwste carnavalshits met hun vrienden en vriendinnen op het MegaKuussebal. En voor de ‘jongste jeugd’ is er het KinderMatinée om spellen te spelen, je te laten schminken en echte glittertattoos te krijgen!

Beide evenementen worden georganiseerd door de Jeugdcommissie van C.V. de Kuussegatters, die ernaar uitkijkt en er alles aan doet om de organisatie ‘tip-top’ voor elkaar te hebben: ‘We hopen dat we met heel veel jeugd een hossend en swingende carnaval gaan beleven op het MegaKuussebal en KinderMatinée. En aan alle ouders willen we graag kwijt: aarzel niet en laat je kinderen lekker bij ons komen feesten! We hebben er heel veel zin!’

MegaKuussebal
Dit jaar vindt het MegaKuussebal plaats op zaterdag 10, maandag 12 en dinsdag 13 februari. Voor de jeugd van groep 7 tot en met 15 jaar wordt sporthal de Bunders omgetoverd tot een echt feestpaleis. Dit paleis opent zijn deuren om 19.00 uur en het feest eindigt om 22.30 uur. Iedere avond draait een DJ de leukste carnavalshits en kan de jeugd samen een groot feest bouwen! Binnen is binnen. Je mag alleen eerder weg als je opgehaald wordt door je ouders.

In de voorverkoop zijn 3-dagen kaarten verkrijgbaar. De kaarten kosten 10 euro per stuk en worden verkocht bij: de Intertoys (Molenwieken 23; graag contant betalen), Knuvers (De Bunders 148) en UITpunt (Markt 1). Aan de deur kost een dagkaart 4 euro. Alle entreeprijzen zijn inclusief garderobe.

KinderMatinée
Dinsdag 13 februari vindt het Kindermatinée plaats: een echt ‘spellenfestijn’ voor kinderen vanaf 2 tot en met 10 jaar. Deze middag vindt plaats in sporthal De Bunders. De deuren openen om 13.30 uur en het feestje duurt tot 17.00 uur. De entree is 3 euro en dan kun je de hele middag spellen spelen, je  laten schminken of je mooi laten maken met een echte glittertattoo. Met een volle spelletjeskaart verdien je een lampion, die je dinsdagavond kunt gebruiken tijdens de lampionnenoptocht voorafgaand aan de Kuusverbranding.

MM_foto kindermatinee_600x705

MM_foto kindermatinee_2_600x373

 

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier