Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Maranco Christiaans benoemd tot Lid van Verdienste

2 juli 2022

VEGHEL – Maranco Christiaans is deze week tijdens de algemene ledenvergadering van carnavalsvereniging de Kuussegatters benoemd tot Lid van Verdienste. Christiaans is het eerste lid dat deze eer te beurt valt.

Op diverse terreinen is Maranco Christiaans al ruim twintig jaar actief voor de Veghelse carnavalsclub. Als DJ kwam hij in aanraking met de Kuussegatters, waarna hij enkele jaren lid was van de Evenementencommissie. Daarna maakte hij de overstap naar het bestuur waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de Hofzittingen en de publiciteit. Als voorzitter van de commissie PR & Communicatie tilde hij later de uitstraling en de bekendheid van de vereniging naar een hoger plan. Maranco Christiaans kende als pr-man alles en iedereen en wist wat er binnen de vereniging speelde. Al die kwaliteiten zette hij later lid van de Commissie Vlooienmarkt en Heel Veghel Zingt Mee opnieuw in. ,,De uren die Maranco voor de Kuussegatters heeft gemaakt zijn ontelbaar en van grote waarde voor de vereniging”, beargumenteerde voorzitter Han Versantvoort de keus van het bestuur om Christiaans te benoemen tot Lid van Verdienste. Een nieuw eerbetoon voor leden dat vorig jaar werd ingevoerd.

Bestuurswisseling
Tijdens de ALV namen Patrick van den Heuvel, Jos Verwegen en Philip van den Brand afscheid van het bestuur van de Kuussegatters. Zij worden opgevolgd door Mirjam Driessen, Rob van Zutven en Sophie Dirkse. Komend carnavalsjaar bestaat de carnavalsvereniging 55 jaar en worden er diverse festiviteiten georganiseerd om bij dit jubileum stil te staan.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier