Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Loeiersfestijn: Verkiezing Carnavalslied 2017

23 november 2016

Uiteraard mag het ook dit carnavalsjaar niet ontbreken: zaterdag 28 januari 2017 vindt namelijk in De Stapperij weer het Loeiersfestijn plaats. Wil jij, alleen of met een groep, de titel van ‘Beste Veghelse Carnavalshit 2017’ winnen? Geef je dan nú op via loeiersfestijn@hotmail.com.  

Het Loeiersfestijn 2016 was weer fantastisch! Met een vernieuwde jury, een aantal bekende en een aantal nieuwe deelnemers, een hilarisch intermezzo en een fantastische band was het een geslaagde avond. Uiteindelijk bleek het trio met de zelfverzekerde naam ‘Winnaars van het Loeiersfestijn’ uiteindelijk daadwerkelijk ook de winnaar van het Loeiersfestijn 2016.

Doe je mee?
MeedoenInmiddels is het carnavalsseizoen van start gegaan en zijn wij op zoek naar JULLIE! Zit jij in een leuke vriendengroep, heb jij de gezelligste collega’s, zit jij in het muzikaalste sportteam óf heb jij gewoon het beste idee voor een nieuwe carnavalskraker? Met andere woorden: ben jij de winnaar van het Loeiersfestijn 2017?
Ga dan dit jaar de uitdaging aan en breng de nieuwe carnavalshit ten gehore onder begeleiding van de Veghelse kapel ’t Kumt of met eigen begeleiding. Je kunt je eigen tekst schrijven op een bestaande melodie of een geheel nieuw lied zingen.

Geef je op en beleef het mee op zaterdag 28 januari 2017 in De Stapperij Veghel. Aanmelden kan via loeiersfestijn@hotmail.com.

lf_winnaars-2016_600x437

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier