Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Aanmelden & laatste nieuws Loeiersfestijn 2.0

21 december 2018

Zaterdag 16 februari is het weer zo ver: Loeiersfestijn 2019 staat op het programma! Dit jaar in de 2.0-versie want met een nieuwe datum, nieuwe locatie en een nieuwe uitdaging voor de deelnemers is het allemaal net ff anders. Deelnemers kunnen zich opgeven tot en met zondag 6 januari a.s. via  loeiersfestijn@hotmail.com. Loeiersfestijn 2.0 vindt plaats in ‘de Podiumzaal’ aan de CHV Noordkade.

Loeiersfestijn 2.0
Het Loeierfestijn – de verkiezing van de leukste carnavalskraker van Kuussegat – is als evenement een begrip in Veghel maar deze editie is er de vernieuwde ‘2.0-versie’.
Romy Danse, Roos van der Louw, Dirk Bons en Joris Vlassak zijn de vier enthousiaste leden van de Loeiersfestijn Commissie, die er hard aan hebben gewerkt om dit evenement in een nieuw jasje te steken.

Op de vraag wat dan nieuw is aan de ‘2.0-versie’, antwoorden zij: ‘Deze keer vragen we de deelnemers om een nieuwe eigen versie te maken van een oude carnavalskraker met als motto: ‘Raak de juiste noot, trek een oude Kuus uit de sloot!’ Maak van een oude hit een nog betere dus. Naast de optredens is er een goede live band en zorgen we ervoor dat de programmering op de avond lekker snel doorloopt. Dat alles vindt plaats op de nieuwe locatie: de Podiumzaal aan CHV de Noordkade. Op 16 februari is de zaal open vanaf 19.30 uur en het programma begint om 20.11 uur. De toegang is gratis. Zo maken we er met alle bezoekers en deelnemers een avond van met veel muziek, een drankje en vooral gezelligheid!’

Nieuwe uitdaging voor de deelnemers
De deelnemers hebben dus een mooie uitdaging: ‘Maak van een oude carnavalskraker een toffe, gezellige, maar vooral een eigen geschreven nieuwe carnavalskraker’.
Wanneer het je lukt om de jury te overtuigen met jullie nieuwe hit, dan ben je in het bezit van de titel: ‘Beste carnavalskraker 2019 van Kuussegat’! Dat is zeker een reden om je vereerd te voelen.
Zorg zelf voor de begeleiding: dit mag live zijn of instrumentaal. Natuurlijk moet het een eigen geschreven tekst zijn die jullie ten gehore gaan brengen.

Opgeven kan tot en met zondag 6 januari 2019 via loeiersfestijn@hotmail.com

MM_logo LF 20_B_wit

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier