Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kraamverhuur Veghel Vaderdag Vlooienmarkt gestart

2 april 2017

‘Nog veel meer markt op de Markt!’
Zondag 18 juni 2017 vindt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. Ook dit jaar op de Markt midden in het Veghelse Centrum. De kraamverhuur is gestart: op het UITpunt Markt 1 zijn de inschrijfkaarten en kraamverhuurvoorwaarden verkrijgbaar. Wees er snel bij want ‘vol = vol’. Om er echt een ‘dagje uit’ van te maken, gaat de organisatie nog meer (kinder)activiteiten organiseren dan vorig jaar.

VVV2016_komborden 2016__600x103

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt
De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt trekt elk jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen, die op zoek zijn naar dat ene voorwerp dat ze al jaren op hun lijstje hebben staan. Of ze komen gewoon een kijkje nemen om de sfeer te proeven. Kortom: er is voor ieders wat wils. En de kraamhouders doen goede zaken: zij brengen hun spullen aan de man óf vrouw. Dat ruimt lekker op én er wordt gezellig gehandeld.

‘Nog veel meer markt op de Markt’
CV De Kuussegatters en het Sint Barbaragilde organiseren dit evenement, dat – net zoals vorig jaar – midden in het Centrum van Veghel plaatsvindt. ‘Vorig jaar was de Markt onze nieuwe locatie. Dat is prima bevallen: bezoekers én kraamhouders waren erg enthousiast! Dit jaar hebben we een mooie ruime, nieuwe opstelling van alle kramen met een uitloop in de Deken van Miertstraat. Ook gaan we deze keer nog meer activiteiten organiseren voor kinderen, zoals pony-rijden, schminken en een mooie roofvogelshow. De ‘driehoek op de Markt’ maken we dit jaar helemaal vrij voor de muzikale optredens, het entertainment en de dienstenveiling. Omdat de gemeente, de horeca én de Veghelse Centum-ondernemers enthousiast zijn, komt dit helemaal goed!
Met de mooie terrasjes bieden we alle bezoekers een veelzijdig programma, wat alles in zich heeft voor een gezellig (vader)dagje uit. En wat betreft het weer? We hebben de zon ook al besteld!’

Kraamverhuur gestart
De kraamverhuur is van start gegaan. Schrijf snel in, want ook dit jaar hanteert de organisatie weer de regel ‘vol is vol’. De inschrijfkaarten en kraamverhuurvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij het UITpunt in Veghel.
U kunt ook via mail aangeven dat u een kraam wilt huren. Stuur dan een mail met uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer met het aantal/soort kraam dat u wilt huren naar: vlooienmarkt@kuussegatters.nl .
Huurprijs van een kraam normaal in een rij: € 22,50 euro. Huurprijs van een kraam op een hoek: € 27,50.

MM_vvv2016_3_600x800

MM_vvv2016_2_600x450

 

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier