Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kraamverhuur Veghel Vaderdag Vlooienmarkt online van start

7 april 2022

We mogen weer lekker ‘koopjes-snuffelen’!

Zondag 19 juni 2022 vindt in Veghel Centrum op de Markt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. De online kraamverhuur gaat van start. Iedereen die een kraam wil huren, kan dit vanaf zaterdag 2 april a.s. eenvoudig zelf doen via het ‘online inschrijfsysteem’. Uit de nog beschikbare plaatsen kies je zelf je kraam, die na betaling meteen voor je is gereserveerd. Wees er op tijd bij, want ‘vol = vol’.

Weer écht snuffelen en handelen

Nu het weer mag, merken we als koopjesjagers hoe leuk het eigenlijk is om langs de volgestapelde kramen te lopen en op je gemak door alle uitgestalde spullen te snuffelen. Om die oude LP tegen te komen, die je al lang zocht. Of je loopt tegen dat te gekke kledingstuk aan waar je net behoefte aan had. En dan is het de kunst om niet té enthousiast te kijken maar cool te vragen wat de marktverkoper er voor wil hebben…

Online inschrijfsysteem

Alle marktkooplui met oude spullen zijn van harte welkom. Je kunt je kraam online huren vanaf zaterdag 2 april a.s. via https://shop.gildeveghel.nl. Online reserveren heeft als voordeel dat je zelf kunt kiezen uit de nog beschikbare plaatsen. Je reserveert met een muisklik en weet dan dus meteen waar je met je kraam staat. Ook betalen gaat gemakkelijk via een beveiligde verbinding met Ideal. Na inschrijving krijg je meteen de bevestiging per e-mail of sms.

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt

De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt is een traditie met elk jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen die gewoon een kijkje komen nemen om de sfeer te  proeven. Voor ieders wat wils!

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier