Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kraamverhuur Veghel Vaderdag Vlooienmarkt online gestart

11 maart 2019

‘Nieuw inschrijfsysteem biedt veel voordelen!’

Zondag 16 juni 2019 vindt in het Veghelse Centrum op de Markt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. De kraamverhuur is opgestart. Dit jaar met een nieuwe manier van inschrijven. Personen of verenigingen, die een kraam willen huren, kunnen dit eenvoudig zelf doen via het nieuw ‘online inschrijfsysteem’. Uit de nog beschikbare plaatsen kiezen ze zelf hun kraam, die na de betaling meteen voor hen is gereserveerd. Wees er snel bij want ‘vol = vol’.

MM_vvv logo compleet_600x97

Nieuw online inschrijfsysteem
Dit jaar is de manier van kraamverhuur veranderd. In plaats van de – ouderwetse –  inschrijfkaarten die je per post op moest sturen, kunnen mensen die een kraam willen huren, die zelf online reserveren via https://shop.gildeveghel.nl .

Erwin Oonk van de Vlooienmarkt Commissie licht toe dat online inschrijven veel voordelen biedt: ‘Vroeger wist je als kraamhuurder niet meteen waar je stond. Nu kunt je zelf kiezen uit de nog beschikbare plaatsen. Ook betalen gaat gemakkelijk via een beveiligde verbinding met Ideal. Dit is makkelijker, sneller en je krijgt meteen een bevestiging per e-mail of sms. Nog een tip: als je met meerdere kramen naast elkaar wilt staan, dan kun je die het beste samen bestellen want: ‘weg is weg’. Van bijna alle marktkooplui van vorig jaar hadden we een mailadres. We hebben hen deze week laten weten dat ze nu online kunnen inschrijven.’

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt
De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt trekt elk jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen, die op zoek zijn naar dat ene voorwerp dat ze al jaren op hun lijstje hebben staan. Of ze komen gewoon een kijkje nemen om de sfeer te  proeven. Kortom: er is voor ieders wat wils. De kraamhouders doen goede zaken: zij brengen hun spullen aan de man óf vrouw. Dat ruimt lekker op én je kunt gezellig handelen.

MM_vvv2016_4_600x450

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier