Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kraamverhuur Veghel Vaderdag Vlooienmarkt komt op gang!

2 juni 2022

Boek nu je kraam voor de mooiste locatie

Zondag 19 juni 2022 vindt in Veghel Centrum op de Markt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. Wil je als marktkoopvrouw of marktkoopman die dag van je oude spulletjes af? Je kunt online je kraam huren via https://shop.gildeveghel.nl. De verhuur komt al lekker op gang, maar en zijn nog kramen vrij! Wees er op tijd bij, want ‘vol = vol’.

Online inschrijfsysteem
Alle marktkooplui met oude spullen zijn van harte welkom. Je kunt je kraam online huren via https://shop.gildeveghel.nl. Je kiest waar je wilt staan uit de nog beschikbare plaatsen en reserveert met een muisklik. Betalen gaat gemakkelijk via een beveiligde Ideal-verbinding. Na inschrijving krijg je meteen de bevestiging per e-mail of sms.

Lekker ‘snuffelen en handelen’
Bij het zien van al die oude spulletjes denk je meteen: ‘Hier zit vast en zeker ook iets voor mij bij!’ Je loopt op je gemak langs de volgestapelde kramen en verbaast je over wat er allemaal is  uitgestald. Om dan die oude LP, dat ene boek of die mooie beeldje tegen te komen, dat je al lang zocht. En dan is het de kunst om niet té enthousiast te kijken en met een pokerface cool te vragen wat de marktverkoper er voor wil hebben. De deal gesloten? Fijn! Twee mensen blij: de koper is een mooie aanwinst rijker, de verkoper heeft ineens weer meer plaats op zolder.

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt: voor ieder wat wils!
De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt trekt ieder jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen die gewoon een kijkje willen nemen of de sfeer te proeven. En dat laatste kan ook prima op alle terrassen op de Markt. Ook dit jaar met live optreden en de dienstenveiling.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier