Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kraamverhuur Vaderdag Vlooienmarkt gestart

23 april 2016

Zondag 19 juni 2016 vindt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. Deze keer op een nieuwe locatie: de Markt in het Centrum van Veghel. De kraamverhuur is gestart: op het UITpunt Markt 1 zijn de inschrijfkaarten en kraamverhuurvoorwaarden verkrijgbaar. Wees er snel bij want ‘vol = vol’.

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt
Niet meer weg te denken uit het Veghelse straatbeeld op Vaderdag is de Veghel Vaderdag Vlooienmarkt. Het evenement wordt georganiseerd door CV De Kuussegatters in nauwe samenwerking met het Sint Barbaragilde. De Vlooienmarkt  trekt elk jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen, die op zoek zijn naar dat ene voorwerp dat ze al jaren op hun lijstje hebben staan. Of ze komen gewoon een kijkje nemen om de sfeer te  proeven. Kortom: er is voor ieders wat wils. En de kraamhouders doen goede zaken: zij brengen hun spullen aan de man óf vrouw. Dat ruimt lekker op én er wordt gezellig gehandeld.

‘De markt op de Markt’
Dit jaar een nieuwe locatie: op de Markt, midden in het Centrum. Antoine de Visser, voorzitter van de Vlooienmarktcommissie vindt dat prachtig: ‘Alle kramen staan opgesteld tussen het Oude Raadhuis en de Lambertuskerk, waarbij we ook nog de kans hebben om de Deken van Miertstraat ‘in te duiken’ als dat nodig is. De Noordkade was twee jaar een prachtige plek, waar we het met plezier en met alle samenwerking dit evenement hebben kunnen organiseren. Dit jaar op deze nieuwe locatie komt de markt ‘een beetje thuis’. En omdat de gemeente, de horeca én de Veghelse Centum-ondernemers enthousiast zijn, komt dit helemaal goed! Naast de verkoop van tweedehands spullen, kunnen de bezoekers genieten van entertainment en de traditionele dienstenveiling. Tel daarbij op de mooie terrasjes en we bieden alle bezoekers een veelzijdig programma, wat alles in zich heeft voor een gezellig (vader)dagje uit.’

Kraamverhuur gestart
De kraamverhuur is van start gegaan. Als u van plan bent om uw zolder en/of schuur op te ruimen en de overtollige spullen aan te bieden aan het grote publiek: schrijf u dan snel in, want ook dit jaar hanteren we weer de regel ‘vol = vol’!
De inschrijfkaarten en kraamverhuurvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij het UITpunt in Veghel.
Huurprijs van een kraam normaal in een rij: €22,50. Huurprijs van een kraam op een hoek: €27,50.

EV_foto vlooienmarkt_600x437

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier