Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kraamverhuur Veghel Vaderdag Vlooienmarkt gestart

6 april 2018

Zondag 17 juni 2018 vindt midden in het Veghelse Centrum op de Markt de traditionele jaarlijkse Veghel Vaderdag Vlooienmarkt plaats. De kraamverhuur is gestart. Inschrijfkaarten liggen bij het UITpunt (Markt 1), Cor van Schie Bloemen (De Wiekslag 19) en Knuvers Schoen- & Voetcentrum (De Bunders 148) en Cafetaria ’t Braadspit (Stationsstraat 42). Wees er snel bij want ‘vol = vol’.

Veghel Vaderdag Vlooienmarkt
De Veghel Vaderdag Vlooienmarkt trekt elk jaar veel bezoekers: verzamelaars, snuffelaars, koopjesjagers en mensen, die op zoek zijn naar dat ene voorwerp dat ze al jaren op hun lijstje hebben staan. Of ze komen gewoon een kijkje nemen om de sfeer te proeven. Kortom: er is voor ieders wat wils. De kraamhouders doen goede zaken: zij brengen hun spullen aan de man óf vrouw. Dat ruimt lekker op én je kunt gezellig handelen.

‘Nog veel meer markt op de Markt’
CV De Kuussegatters en het Sint Barbaragilde organiseren dit evenement, dat midden in het Centrum van Veghel plaatsvindt. Antoine de Visser van de organisatie is daar blij mee: ‘De vorige jaren was de Markt ook onze locatie. En dat beviel prima: bezoekers én kraamhouders waren erg enthousiast! Ook dit jaar zijn we druk bezig om er die dag ‘een plein vol gezelligheid’ van te maken, met veel ruimte voor kramen en nog meer kinderactiviteiten dan het vorig jaar. De ‘nieuwe driehoek op de Markt’ maken we vrij voor de muzikale optredens, entertainment en de dienstenveiling. Dankzij de medewerking van de gemeente, horeca én de Veghelse Centum-ondernemers komt dit helemaal goed!’

Kraamverhuur gestart
De kraamverhuur is van start gegaan. Schrijf op tijd in want ook dit jaar geldt ‘vol is vol’. Inschrijfkaarten en kraamverhuurvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij het UITpunt (Markt 1), Cor van Schie Bloemen (De Wiekslag 19) en Knuvers Schoen- & Voetcentrum (De Bunders 148) en Cafetaria ’t Braadspit (Stationsstraat 42).

Via mail een kraam huren kan ook: stuur dan een mail met uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer met het aantal/soort kramen dat u wilt huren naar: vlooienmarkt@kuussegatters.nl . Een kraam in de rij huur je al voor 22,50 euro; een hoekkraam voor 27,50 euro.

MM_vvv2016_3_600x800

VVV2016_komborden 2016__600x103

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier