Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Keizersdrôme ‘gaat los’ op maandag en dinsdag

17 februari 2017

Keizersdrôme is tijdens carnaval in Kuussegat een begrip: ‘de grote tent op de Markt met veel feestactiviteiten voor jong én oud’. Ook op maandag en dinsdag is het volop feest! Maandag 27 februari met KuusseMontag. Dinsdag 28 februari is daar de Hollandse Middag: een nieuw evenement waarbij Koflexwerk de live-optredens mogelijk maakte van Jack Kunkels, Kapalone en Henk Dissel. Tenslotte gaat op dinsdagavond tijdens het Tranenbal nog eenmaal het dak eraf: John de Bever treedt live op bij het afscheidsfeestje van Prins Robert d’n Urste.

KuusseMontag
KuusseMontag heeft in korte tijd het hart van carnavalvierend Veghel veroverd. Ook dit jaar organiseren de Kuussegatters weer een heuse ‘Deutsche Mittag’. Helemaal in de sfeer van onze oosterburen kun je op carnavalsmaandag genieten van een gevarieerd programma met verschillende schlagerartiesten: de Alpenzusjes, Heidi aus Tirol, Otto Lagerfett en Richtig Rex! ‘Ist das toll of nicht?’ Josef und Pieteur zorgen voor de presentatie. Aanvang programma: 13.30 uur; gratis toegang.

KD_maandag kussemontag_17022017_600x419

De Hollandse Middag
Een spiksplinternieuw initiatief op dinsdagmiddag: dan is Keizersdrôme vanaf 14.00 uur geopend voor een gezellige middag met live-optredens van Jack Kunkels, Kapalone én Henk Dissel. Koflexwerk maakt het mogelijk dat deze drie Nederlandse toppers op het podium staan. Jack Kunkels is allround entertainer, zanger vanaf zijn 8e jaar en kermisexploitant. Dus zingt hij daar vaak de sterren van de hemel met gevoelige ballads, vlotte kaskrakers en gezellige sfeermuziek. Kapalone speelde jarenlang gitaar en zong in een rockband samen met zijn vrienden. Nu is hij een veelgevraagd zanger op feesten en partijen: in grote tenten en bij tuin- en trouwfeesten. Henk Dissel is een jonge veelbelovende zanger van in de twintig, die al sinds zijn tweede jaar zingt. Hij trad vaak op in het programma Sterren.nl en heeft zijn eigen show onder de naam ‘Henk Dissel on tour’ waarin hij muzikale gasten verwelkomt.

KD_hollandse middag_incl KD_17022017_600x846

Tranenbal
De laatste avond van dit carnavalsseizoen… Tijdens het Tranenbal vanaf 21.00 uur nemen we afscheid van Prins Robert d’n Urste en zijn Adjudanten Jan en Nico én bespreken we hoe we carnaval 2017 ‘saomen gemaokt’ hebben. John de Bever treedt live op: deze zanger / ex-profvoetballer bracht al 28 singles uit. Hij scoorde met zijn hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. Zo wordt dit de vrolijke afsluiting van Carnaval 2017!

KD_dinsdag tranenbal_17022017_600x412

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier