Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Keizersdrôme: 5 dagen 'totaal-carnaval'

22 december 2015

EV_KD2015_logo2_20122015_600x281

Supergezellig programma

De tweede editie van Keizersdrôme in 2015 zorgde voor feest en gezelligheid in het Veghelse centrum met veel enthousiaste reacties. Reden genoeg om het initiatief ook dit jaar van de grond te trekken. De voorbereidingen voor ‘5 dagen totaal-carnaval’ zijn in volle gang.
Jeroen van den Nieuwenhuizen is nauw betrokken bij de organisatie en hij heeft er opnieuw weer erg veel zin in: ‘Als horeca-ondernemers , CV de Kuussegatters en Sligro hebben we opnieuw de  handen in elkaar geslagen om een mooi gevarieerd feestprogramma samen te stellen.
JB Pot is vanuit CV de Kuussegatters bezig met de programmering: ‘De bands zijn dit jaar echt gaaf! We hebben namelijk gelukkig ook dit jaar weer The Dirty Daddies vast kunnen leggen. Vorig jaar stond bij het optreden van deze ‘spektakelband’ de tent op zijn kop! En op zaterdag treden de Daredevils op: een hagelnieuwe party-band in het hedendaagse feestcircuit. Met veel muzikaliteit, creativiteit en een groot repertoire aan mash-ups met meezingmomenten.

Vanuit de vereniging vinden onze traditionele carnavalsevenementen in de tent plaats, zoals de Sleuteloverdracht en KuusseMontag. Ook dit jaar is – met uitzondering van Full Moon – alles gratis toegankelijk: hoe leuk is dat!’

EV_KD2015_foto1_600x400

Twee avonden Full Moon

Vorig jaar was Full Moon Party 0.0 – het feest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar – supersnel uitverkocht. Vanwege dat succes zijn er daarom dit jaar twee avonden gepland.

Vrijdag 5 februari komen ‘de mannen van Radio 538’ met hun mega-show naar Keizersdrôme.
Maandag 8 februari staat de ‘App Party’ op het podium in de tent: een spraakmakende interactieve deejay show. Je hoeft namelijk geen moeite te doen om de aandacht van de DJ te krijgen om je favoriete nummer erdoorheen te drukken. Via de speciale app voer je je aanvraag in en hij verschijnt op de grote schermen achter de dj-booth. Maak je een geweldige foto? Ook deze kun je direct delen via de app zodat iedereen hem kan bewonderen op de grote tv-schermen naast de DJ.

Binnenkort start de voorverkoop voor beide avonden. Wees er dan snel bij, want vorig jaar was het in een mum van tijd totaal uitverkocht!

Tenslotte een goede tip van beide heren voor als je van Carnaval houdt: ‘Plan die vijf dagen maar vast vrij in je agenda om lekker te feesten op de Markt in Veghel! In de komende weken gaan we jullie uitgebreid informeren over de programmering via de pers, social media en de websites.’

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier