Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Keizersdrôme 2019

21 februari 2019

5 dagen totaal-carnaval in ‘de tent op de Markt’
Carnaval in het centrum van Kuussegat is ‘Keizersdrôme’. Veel activiteiten voor jong én oud in de grote tent op de Markt van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 maart. Evenementen, live-bands, artiesten én DJ’s: het komt allemaal voorbij. ‘Haawt oe eigen ie in!’ geldt voor iedereen die wil feesten in Keizersdrôme, een coproductie van CV de Kuussegatters, Sligro en de horeca op de Markt.

MM_logo keizersdrome_600x343

Full Moon met StukTV en DJ Bootygo
Vrijdag 1 maart: Stuk TV! Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn bekend van mega-succesvolle YouTube-kanaal met meer dan 2 miljoen abonnees. Maar StukTV is méér: als DJ’s breken ze alle clubs, kroegen,  zalen en evenementen met hun eigen muziek tot de grond toe af. DJ Bootygo draait heerlijke ‘guilty pleasures’ in een moombahton-jasje en op veel feesten en festivals (o.a. Festyland) een populaire energieke DJ.
Kaarten zijn voor 10 euro per avond (incl. garderobe & consumptie) te koop bij UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. Resterende kaarten zijn op 1 maart voor 12,50 euro te koop aan de deur. Jeugdleden van de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap en krijgen bij Outfit 2,50 euro korting op hun kaart (7,50 in plaats van 10 euro).

Superband en té gekke discoshow
Deze zesde editie van Keizersdrôme 2018 zorgt voor sfeer, feest en gezelligheid in het Veghelse centrum. Zaterdagavond 2 maart de Nederfolkband Kennèh die Nederpop klassiekers speelt in een Tex-Mex jasje. Hun muziekstijl heeft drie elementen: 1. Rowwen Hèze en 2. Dialect en 3. Gezelligheid en lonkt naar Ierse folkmuziek a la The Pogues.
Zondagavond 3 maart: feest met de Loco Loco Discoshow. Al jaren een begrip op festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands en Paaspop. Deze DJ’s gaan verder waar anderen stoppen en schakelen moeiteloos tussen ouderwetse gezelligheid en moderne hits. Disco, new wave, rock en onvervalste meezingers, maar ook vette partyknallers en dansplaten van de 90’s tot nu. Elke keer verrassen ze met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show.

Veel Kuussegat-evenementen
Voor de carnavalsevenementen van CV de Kuussegatters kun je elke dag terecht in Keizersdrôme. Op zaterdagochtend voor het Ontbijt met de Prins gevolgd door de Sleuteloverdracht en ‘s middags de prijsuitreiking na de jeugdoptocht. Zondagochtend voor het Frühshoppen na de Carnavalsmis en later die middag de prijsuitreiking na de grote optocht.
KuusseMontag op de maandagmiddag is een begrip: hét feestje met een knipoog naar onze oosterburen. Vanaf 13.30 uur gaat het los met: Liesl van Possenhofen, Otto Lagerfett, Micki Düse én De Alpenzusjes. ’s Avonds is het tijd voor een heuse Biercantus.
Dinsdagmiddag kun je lekker meezingen tijdens de Hollandse Middag met als artiesten: Tim Schalkx en John West. ’s Avonds het Tranenbal: het afscheid van Prins Hanes d’n Derde. Haawt oe eige – nog één keer – nie in!

Gratis toegankelijke gezelligheid dankzij samenwerking
Ook dit jaar is alles met uitzondering van de Full Moon Party gratis toegankelijk! Dit is mogelijk omdat de horecaondernemers op de Markt, CV de Kuussegatters en Sligro opnieuw de  handen in elkaar hebben geslagen.
Tenslotte een gouden tip voor als je van Carnaval houdt: Plan maar vast vijf dagen vrij in je agenda om lekker te feesten op de Markt in Veghel! Geniet ervan en ‘Haawt oe eige nie in!’

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier