Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kaartverkoop Hofzittingen 2018 start 22 september a.s.

11 september 2018

De Koekbouw op de Noordkade in Veghel staat op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november in het teken van de Hofzittingen van CV de Kuussegatters. Drie afwisselende avonden met een muzikaal programma met humor. De vrije kaartverkoop start op zaterdag 22 september bij De Gouden Leeuw in Veghel.

Gevarieerd programma met humor
Over de programmering zegt de Hofzittingscommissie van CV de Kuussegatters: “Natuurlijk zijn er de traditionele momenten zoals het afscheid van de huidige Prins en de onthullingen van het nieuwe Trio, Boerenbruidspaar en Verdienstelijk Veghelaar. Dit jaar willen we het publiek iedere avond verrassen met afwisselende acts waarin humor en muzikaliteit centraal staan. Donderdag hebben we twee toppers in de ton, namelijk Andy Marcelissen en Freddy van den Elzen. Die avond neemt Prins Jess d’n Urste afscheid als heerser van Kuussegat en de onthulling van het nieuwe Boerenbruidspaar. Vrijdag staat de onthulling van de nieuwe Prins en Adjudanten op het programma nadat onze ex-Prins nog eenmaal het publiek heeft toegesproken. Op zaterdag maken we de Verdienstelijk Veghelaar bekend en treden Marlon Kicken en Freddy van den Elzen op. Ook treden alle avonden de Kouwe Kant, ’t Benkske en de OPA’s op.

Muzikaal entertainment
“De Souplesse Dancers gaan iedereen verbazen met hun strakke dans-act. De weekend­avonden kennen een knallende opening met Aventurado en een spectaculaire afsluiting met Nicky & Simone. We zijn erg blij dat Big Bandits, een van de ensembles van Harmonie Frisselstein, ook dit jaar alle zittingen muzikaal begeleidt! Tenslotte mag je de after-parties niet missen: donderdag borrelen we gezellig na in de Afzakkerij en op vrijdag en zaterdag zorgt Marcel Janssen, de zingende DJ, ervoor dat we nog efkes lekker los kunnen gaan!”

Kaartverkoop
De vrije kaartverkoop start op zaterdag 22 september bij De Gouden Leeuw van 14.00 tot 16.00 uur (Molenstraat 43 in Veghel). Kaarten kosten voor donderdag 15 euro voor de vrijdag en zaterdag 20 euro. Vanaf die datum kun je ook telefonisch kaarten bestellen bij Yvonne Wierenga (T. 0413 – 310 117). Op zaterdag 20 oktober zijn ook nog kaarten te koop bij Outfit (Hoogstraat 2 in Veghel) van 12.00 tot 14.00 uur.

MM_hofzitting 2017_1_600x400

MM_hofzitting 2017_4_600x565

MM_hofzitting 2017_3_600x525

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier