Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kaartverkoop Full Moon van start

7 januari 2019

Vrijdag 1 maart 2019 vindt de 6e editie van Full Moon Party plaats: het alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Dit jaar met twee topartiesten in de Keizersdrôme op de Markt: de mannen van StukTV komen naar Veghel en DJ Bootygo draait het dak eraf. Dinsdag 15 januari start de vrije kaartverkoop. Zorg dat je er op tijd bij bent. Jeugdleden van C.V. de Kuussegatters krijgen korting op hun kaart.

StukTV & DJ Bootygo
Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de 3 mannen van StukTV: het mega-succesvolle YouTube-kanaal met meer dan 2 miljoen abonnees. Maar StukTV is méér dan alleen afleveringen op YouTube. Ze hebben hun eigen platenlabel en als DJ breken ze alle clubs, kroegen, zalen en evenementen met hun eigen muziek tot de grond toe af.
DJ Bootygo draait heerlijke ‘guilty pleasures’ in een moombahton-jasje. Hij is op veel feesten en festivals – wat dacht je van Festyland – een graag geziene DJ, met veel energie die hij graag met jullie deelt.

Kaartverkoop
Vrije verkoop
De vrije kaartverkoop start op dinsdag 15 januari bij UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. Kaarten kosten 10 euro per avond (incl. garderobe & consumptie). Wees en snel bij want ‘uitverkocht = op’. Mochten er op 1 maart kaarten over zijn dan zijn deze voor 12,50 euro te koop aan de deur.

Korting voor jeugdleden CV de Kuussegatters
Jeugdleden van de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap. Ben je jeugdlid dan krijg je bij Outfit vanaf 15 januari 2,50 euro korting op je kaartje en betaal je dus 7,50 in plaats van 10 euro. Als je nu lid wordt, profiteer je meteen van de voordelen. Op www.kuussegatters.nl vind je onder ‘Lid worden’ alle info over het jeugdlidmaatschap.

MM_full moon flyer 2019_600x848

 

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier