Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Kaartverkoop Boerenbruiloft gaat beginnen!

4 januari 2016

Vanaf maandag 11 januari a.s. zijn de kaarten voor de Boerenbruiloft te verkrijgen bij het UITpunt Veghel op de Markt. Het aanstaande Boerenbruidspaar Henny en Jeannette Leenders met hun getuigen Gaudens en Egie Verhoeven kijken er naar uit. En ook het Jeugdboerenbruidspaar, dat tijdens de Jeugdhofzitting wordt onthuld, heeft er zin in!

Op carnavalsdinsdag 9 februari begint de dag ‘s morgens om 10.00 uur bij het Oude Raadhuis op de Markt. Vandaar trekt de stoet om 10.30 uur naar De Afzakkerij aan de Noordkade. De brandewijn staat klaar, de bezwaren tegen de ‘onechtverbintenis’ zijn grappig en de boerenmaaltijd is lekker.Voor de jeugd is er een apart feestje, want dat het Jeugdboerenbruidspaar ‘Vrienden voor het leven’ wordt mag gevierd worden!

Info kaartverkoop
Voor het officiële gedeelte en de bijhorende heerlijke maaltijd zijn de kaarten te koop bij: UITpunt Veghel (Markt 1). Entreekaarten voor volwassen kosten € 12,50, voor de jeugd € 6,50. De Boerenbruiloft is de laatste jaren drukbezocht: daarom is het verstandig op tijd uw kaarten te kopen.

BB_boerenbruidspaar getuigen_2016_600x400

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier