Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Jeugdboerenbruidspaar 2017: Fabine & Diem

14 januari 2017

Dit jaar zijn Fabine Janse en Diem van den Tillart het Jeugd Boerenbruidspaar van 2017. Tijdens de Jeugdhofzitting op 14 januari zijn zij in de Koekbouw onthuld. Ze hebben er zin in en stellen zich graag voor. Op dinsdag 28 februari worden ze ‘Vrienden voor het leven’. Zij vinden het erg leuk als jullie op hun feestje komen om dit samen met hun te vieren. Het feest is van 14.00 tot 16. 30 uur.

BB_Jeugdboerenbruidspaar 2017_3_600x600

Hallo allemaal, ik ben Fabine Janse
Ik ben 8 jaar. Samen met mijn papa en mama en zusje Eva woon ik op het Ven. Mijn hobby’s zijn turnen, lezen en hockey. Ik zit op basisschool ’t Ven in groep 5a. Het lijkt mij super leuk om samen met Diem vriendjes voor het leven te worden. Ik heb dan ook super veel zin in de carnaval!

Hallo, ik ben Diem van den Tillart
Ik ben 8 jaar en woon met mijn papa en mama en broer Jens op het Ven. Mijn sport is voetballen bij Blauw-Geel. Ook vind ik buitenspelen en trampoline springen erg leuk. Ook ik zit op basisschool ‘t Ven in groep 5a. Ik was erg blij dat Fabine mij vroeg om haar boer te zijn tijdens de carnaval. Carnaval vieren vind ik erg leuk want mijn droom is om ooit Prins Carnaval te mogen zijn. Dus ik zeg: ‘We maoken t saomen!’

Jeugdboerenbruiloft
Op dinsdag 28 februari 2017 worden Fabine en Diem ‘Vriendjes voor het leven’. Je kunt hen feliciteren tijdens de receptie van 14.00 tot 16.30 uur in de Afzakkerij. Als je er de hele dag bij wilt zijn, dan kan natuurlijk ook: zorg dan dat je om 10:00 uur bij het Oude Raadhuis bent. Je vertrekt dan samen met ons in boerenoptocht naar de Afzakkerij. Je moet dan wel een kaartje kopen voor het eten. Kaarten kosten € 12,50 voor volwassenen en € 6,50 voor kinderen (vanaf 4 jaar) en zijn te koop bij het UITpunt op de Markt.

BB_Jeugdboerenbruidspaar 2017_600x399

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier