Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Jeugdboerenbruidspaar 2016 Yara & Niels

9 januari 2016

Dit jaar zijn Yara van den Acker & Niels Langens het Jeugd Boerenbruidspaar van 2016. Tijdens de Jeugdhofzitting op 9 januari zijn zij in de Koekbouw onthuld. En ze hebben er zin in! Op dinsdag 9 februari worden ze ‘Vrienden voor het leven’. Zij vinden het erg leuk als jullie op hun feestje komen en dit samen met hun vieren. Het feest is van 14:00 tot 16:30 uur. Zij stellen zich graag voor!

JBB_boerenbruidspaar 2016_600x400

Hallo, ik ben Yara van den Acker
Ik ben 8 jaar oud en woon op de Putterdonk in Veghel. Dit jaar vorm ik samen met Niels Langens het Jeugd boerenbruidspaar van Veghel. Mijn papa en mama zijn Toon en Miranda en ik heb nog 2 broers: Elio en Gidion van 13 jaar. Ik zit op basisschool de Bunders in groep 5 bij juffrouw Mariska en juffrouw Aukje. Ik vind het leuk om met vriendinnen af te spreken. Maar wat ik ook leuk vind is dansen door de huiskamer, al vindt niet iedereen in huis dat altijd leuk!!!!!!

Hallo, ik ben Niels Langens
Ik zit in groep 5 bij juf Mariska en juf Aukje op de Bunders. Ik ben 9 jaar oud. Samen met papa John, mama Heidi en mijn broer Rick wonen we op de Snipdonk in Veghel. Mijn hobby’s zijn buitenspelen met mijn vrienden, X-boxen en spelen met Lego. Wat ik ook erg leuk vind is skypen met Jordy op Aruba. We gaan lekker carnaval vieren en dan op dinsdag worden we vriendjes voor het leven. Komen jullie ook? Dat smoakt dan vast noar meer!

JBB_boerenbruidspaar 2016_3_600x398

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier