Op dit moment staan er geen evenementen gepland

Jeugd Boerenbruidspaar 2020: Naomi & Dani

11 januari 2020

Dit jaar zijn Naomi Driessen en Dani Claassens het Jeugd Boerenbruidspaar van 2020. Tijdens de Jeugdhofzitting op 11 januari zijn ze in de Koekbouw onthuld. Ze hebben er zin in en stellen zich graag voor. Op dinsdag 25 februari worden ze ‘Vrienden voor het leven’. Zij vinden het erg leuk als jullie op hun feestje komen om dit samen met hun te vieren. De receptie is van 14.00 tot 16. 30 uur.

Hallo allemaal, ik ben Naomi Driessen
Ik ben Naomi en ben 9 jaar. Samen met mijn moeder Danielle en mijn zusje Chloe wonen we op de Leest. Ik zit op basisschool Bernadette in groep 5. Ik speel saxofoon en zit bij de reddingsbrigade.
Ik ben er trots op dat ik samen met Dani het Jeugd Boerenbruidspaar van Kuussegat ben. We gaan er een super carnaval van maken. Voor mij is het ook speciaal dat mijn tante Selena bij de Tussengroep van de Dansmariekes zit.

Hallo allemaal, ik ben Dani Claassens
Ik ben Dani en ben 9 jaar. Ik woon samen met mijn vader Frank, mijn moeder Dayenne en zusje Janna op de Leest. Ik zit op SBO De Wissel in groep M1. Van auto’s en de Formule 1 ben ik enorm gek, vooral van Max Verstappen. Fietcrossen is mijn grote hobby.
Ik vind het leuk en heel erg spannend om samen met Naomi het Jeugd Boerenbruidspaar te zijn. We gaan vast en zeker veel plezier hebben!

Jeugdboerenbruiloft
Dinsdag 25 februari 2020 worden Naomi en Dani ‘Vriendjes voor het leven’. Je kunt hen feliciteren tijdens de receptie van 14.00 tot 16.30 uur in in zaal ‘Het Magazijn’ CHV de Noordkade in Veghel, Verlengde Noordkade 10-12. De ingang is via ‘De Malerij’ aan de waterkant.

Als je er de hele dag bij wilt zijn, dan kan natuurlijk ook. Je moet dan wel een kaartje kopen voor het eten. Vanaf de Markt komen we om 9.45 uur bij Keizersdrôme om dan samen in Boerenoptocht naar de Noordkade te vertrekken. Kaarten kosten 12,50 euro voor volwassenen en 6,50 euro voor kinderen (vanaf 4 jaar) en zijn te koop bij het UITpunt op de Markt.

Sponsor worden?

Bekijk de mogelijkheden

Of toch lid worden?

Download het formulier